Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


ЦДМ6365Х Хидраулични Гмаз Булдожер

ЦДМ6365Х Хидраулични Гмаз Булдожер

Грађевинске машине ЦДМ6365Х функције: ЦДМ6365Х нуди мноштво рад уређаја комбинације и флексибилно прилагођава различитим радно окружење. Уз стандардни радни уређај: радњу окретан, стро

Detailed description

Грађевинске машине ЦДМ6365Х функције:

ЦДМ6365Х нуди мноштво рад уређаја комбинације и флексибилно прилагођава различитим радно окружење.
Стандардни радни уређај: акција окретан, јак копа сила. То је у широкој употреби у рударски изградње путева, изградња Националне одбране, општинске изградње, хyдропоwеренгинееринг итд.
Са скраћеном врста рада уређаја: Супер велике канте капацитета. Цомплетингеффициенцyоф учитавање задатака и ископавањем лабаве материјал.
Са опусте врста рада уређаја: Максимална копање радиус је више од 20 милиона. Међуградски и дубину радног простора се ископавањем канала и лако чишћење. У пројекту воде у широкој употреби.

Цумминс 6Ц 8.3
Оригинални Цумминс снажне, високе обртног момента и турбо групом турбо мотор 6 цилиндара директног убризгавања енгине6 цилиндра 4-удар директног убризгавања гарантује висока поузданост и трајност. Пуњење ваздух хлађење ваздух-ваздух интер хладније систем преко компримовани ваздух може да побољша кисеоником након сагоријевања приметно. У центар за убризгавање горива под притиском високо ињекцији омогућава униформу атомизације горива, гарантује нормално сагоревања и смањује гас емисија издувних. Усвојеном на велике пригуљиваи и нови вентилатор за елиминисање звук мотора.

Систем за филтрирање
Филтер за ваздух дуални елемент висока ефикасност осигурава квалитет мотор улаз зрака. Поред тога, префилтер ваздух на уљна купка тип можете извршити груба Филтрација преко зрака за омогућавање операција под високи прах концентрација радне услове и продужити интервал одржавања филтера ваздуха. За раздвајање уља-воду и филтер горива две фазе ће филтрате гориво много пута да се осигура квалитет горива и нахранио мотор.

Систем хлађења
Паралелни радијатор олакшава расхладног ефекта боље и услугама.

Одржавање и сервис
Лако одржавање мотор директног убризгавања умањује трошкове одржавања. Глобални након сервиса мотора омогућава дељење глобалне ресурсе. Ово ће побољшати ефикасност услуга, ослободити бриге купаца и да осигура посећеност од ископина.

Специјалиста за управљање мотором
Брзина мотора омогућава 10 прилагодљиве брзине кроз на гас сајлом и постиже прецизно управљање над мотор брзином кроз контролом гаса мотор од стране ДЦ серво мотор. Мотор омогућава функцију аутоматског пренемагања/убрзање за смањење потрошње горива. То има функцију за побољшање енергије додир, могу на висока отпорност радно стање са лакоћом.

Контролни режим
Усвојеном напредне свету позитиван ток систем за направити систем за електронску контролу, хидрауличних система и мотор увек у стању оптималне конфигурације подударањем разуман напајања. Аутоматска корекција дистрибуцију Хидраулички систем и систем за напајање можете не спасити енергије и смањити трошкове само такође знатно побољшати радну ефикасност.

Функције
Ова машина је опремљена са функције право путовање, бум/руку Ушће, бум/руку холдинг, приоритет замах, замах анти-сторнирање и регенерацији руку цилиндар. Свако коло без сметње током композитних акцију. Копање руку и канта, као и подизање и замахом бум у исто време током послују; пословање левог и десног мотора су независни током путовања.

Хидраулични помоћни вентил
Главни вентил је обезбеђена са скупом стенд-бај вентиле да би се олакшала инсталација програма других прибор као што су најновије цекиц.

Систем за филтрирање
Хидраулични коло је опремљен висококвалитетно Хидраулични флуид филтер који се може продужити живот сервис хидрауличних елемената.

Распоред компоненти
Посебан дизајн хидрауличних система и компоненти локација може да побољша ефикасност система рачунара. Хидраулични флуид тенк, главна пумпа и главни вентил распоређене су блиско да скратите на линије за повезивање, а самим тим да смањи трење и притисак директна линија. Радијатор су распоређени на десној страни иза такси за ефикасно смањење буке, топлог ваздуха и издувни примљен код оператера.

Пилот система
Пумпа за пилота је независтан од главна пумпа и залихе нафте у пилот систем који гарантује стабилна и независна контрола пилота и олакшати одржавање.

Монитор
Пун спектар боја вишенамјенски монитор омогућава да у реалном времену праћење и приказ Државни апарат, брзина мотора, за хлађење температура и уље притисак и гориво нивоа и сл.

Режим контроле енергије
3 снаге режима, режима тамноплаве напајања (Х режим), чување енергије режим (режим рада С) и режим светло-дужност енергије (Л режим) можете да се пребаците на ће да се смањи губитак енергије. Комбинација 3 режима можете да смањење потрошње горива и да боље упознам различите услове рада.

Аутоматски пријављује грешку
То омогућава да кривица тест на себи ауто упозорење екран и кривица поруку сачували до 99,000 комаде отприлике да би се олакшала кривица позив и истрага током одржавања опреме. Постоје 3 нивоа упозорења приказа према јачина кривица.

Мотор се прегрева Ауто заштита
Заштиту од прегревања ће бити активан ако за хлађење температура премашује 102 ℃. Онда мотор ће не опеклине док систем ће смањити брзину мотора. Међутим , ако се за хлађење температура је превисока, оператор треба да искључимо направу по потреби и сазнај узрока квара.

Заштита притисак низак уље
Када уље притисак испод стандардне вредност, прекидач за притисак уља ће се затворити, текст упозорења ће приказати за 3 с, а онда мотор ће успорити да мале брзине у стању мировања. У том случају, оператор треба да искључимо направу као што је потребно да заштити машину.

Одржавање Ауто подсети
Монитору ће периодично подсети оператор мењања моторно уље, уље и филтер елемент у постави интервал за подршку рутински сервис.

Главни оквир
Разуман распоред робусне главни оквир оптимизује искоришћење челични лимови.

Стајни
Поправи са тамноплаве оквир за структуру у облику X је подвргнута поновљене ограницена елемент аналитичко израчунавање и побољшати укупну крутост, снаге и торзионални отпора. Заварене су стајни из таблице конструкциони челици ниско легура са укупан процес контроле квалитета. Критична Шавови су у потпуности подвргнути кривица за откривање и стрес тест да бисте били сигурни у квалитету производа.

Појам
Ту су ребра и Гмаз колевка усред на стази везе. Користите м-тип фоке да осигура за подмазивање ефекат пин ролл и пин грм. Ефикасно продужава живот радног стаза.

Времеплов
Диск јединица запошљава увезене покретача високог квалитета и волан диск усваја високе фреквенције грејање укупне стврднуо процес да бисте омогућили одличан хабање отпор спољни опрему изнад.

Идлер јастук
Идлер јастук са елементима за заптивање високог квалитета ефикасно гарантовати високог притиска заптивање у цилиндар блоку; опруге подвргава се посебно Термичка обрада да дозволи одличан умор отпор.

Такси шок апсорпције система
Такси љуска је инсталиран на перон кроз цусхионинг материјали који чине Силиконска уља и гума да сменим вибрације, смањење буке и гарантује удобност операција. Такси екстерни структура
На кров и обе стране такси ојачаних челичне цеви да се побољша отпорност на замор и ослабљено капацитета. Структура за заштиту пада објекат је забрављен такси испред директно да олакша уклањање и самим тим Омогући машину да прилагоде услове рада и испуни услове наведене сигурност.

Wиндоwс
Стакло је одан такси директно без оквира за увећање у видном пољу. Прозори омогућавају слободан корекције да отвори/затвори предња и горњи прозор и стакло; Осим тога, предње стакло може бити постављено на крову изнад оператор.

Предњи марамице
Брисаи који се налази испред такси ступ увећава телефониста видно поље; омогућава се континуирани и интервални начина рада.

Сигурно и удобно такси
Лево /десно стуб врста армирано такси у складу са 15012117-2: 2008 и опционалне такси УЛИЗИЦЕ у складу 15010262:1998 године, да се осигура сигурност оператора. 2.7 м3 такси простор удобније Булдожер операција. Разуман распоред елемената контроле унутар такси омогућава једноставно руковање.

Стандардни такси опреме
Такси унутар обухвата цигара лакши, пепељаре, држача за чаше, капут кука, Пристиском и складиштење рогова, побољшавају удобност операција.

А /Ц система
Високе перформансе и здраву климу омогућава ваздух циркулиље. Концизно контролне табле и лако новинаре кључне операције; мулти -правац А/Ц излаз ваздуха омогућавајући брзо регулација такси унутар температуре и брзо да је тамо. Режим селф-Дијагностика квара олакшава одржавање А/Ц.

Делуxе даску
Удобно огибљење тип даску је обезбедио Хидраулични осујетило; за широки повражање су омогућава подршку струка и криву профил омогућава удобан јахање; Дупли слајд стазу са више пута мулти-корак Уредбом омогућава корисницима различите пронаци најбоље држање; широка педале простор омогућава бесплатно депилирање истезање и ослобадја и оператор од умора операцију дуго времена.
Сигурносне браве џојстик
Хидрауличне сигурносне браве палицу за игру се налази на изван оквира наслон леву руку у таксију. Машина контроле је активна само када се палица за игру у на позицију, што може да спречи погрешна операција на ефикасан начин.

Контролна полуга
Разуман дизајна Контролна полуга чува оперативне напоре по принципу полуга; Ергономски дизајн омогућава оператор за одржавање природне зглоб и руку има став. Умерени џојстик потеза ослобадја и степен умора и осигурава прецизне контроле.

Прекидач контролне табле
На контролној табли у оквиру пилот лево/десно у концизно и естетске распоред и начин функционисања притисак на тастер је лако.

Бум и руку
Да се избори са високим оптерећењима током операције, Дизајн &амп; развој тима ЛОНКИНГ усваја конзервативнији дизајн филозофије, чува већи фактор сигурности, запошљава ограницена елемент анализе, обрачуна и оптимални дизајн да заврши развој бум и руку и бира на велике чврстоће ниско легура Конструкциони челични лимови за израду на бум и руку.

ПИН отвор
Се основног елемента за повезивање уређаја за рад. ЛОНКИНГ бира професионалне пин отвор добављачи и тема тих отвора пин за откривање строго кривица да се осигура квалитета. Пин центрирање ЛОНКИНГ багера има дебеле хрома каросерију капут и високе површине заврши. Специјалан третман омогућава изузетно високе хабање отпорност и отпорност на корозију.

Канта
Кофа каросерија је направљена ниско легура и јака материјала и екстерни структура је направљена од велике чврстоће и отпорне на хабање челични лимови, који чине читав појачаног канту. Ова ископина нуди опције за различите кофа циљу испуњавања различитих радних.

Лако одржавање и сервис
Дизајн и распоред ЦДМ6365Х је узео који пружа погодности за одржавање особа у обзир. Већину локација одржавања можете приступити у нивоу приземља да бисте омогућили брзу и високу ефикасност одржавање. 3 страни врата могу бити отворена током рутинске инспекције и одржавање, а свака тачка услуге је лако доступни. Одржавање поене су јасно идентификованих, лако управља. Електрични елементи су централизоване у оквиру електромашинским контролу у такси да бисте олакшали одржавање.

Дуго одржавања и сервиса циклус
Циклус одржавања и сервиса од ЦДМ6365Х продужен за смањење колекцији сегмената одржавања и побољшати доступност.

Техничке карактеристикеЦДМ6365Х
МоторМоделЦумминс6Ц8.3Оцењени напајања197кW (265хп) 1950 обртаја у минутиМакс. обртног момента1219/1300Родила × удар114 мм x 135 ммРасељавање8,3 ЛКоментарОдржавање оцењени моћи за подизање нивоа 2300м.Оперативна тежинаРезимеПослују тежина: 34000 кг оперативни тежину укључује тежину 6470мм стандардна бум, стандардна рука урарено пре 2900мм, 1.6 м3 стандардних канта, 600 мм стази, подмазујељ уља, за хлађење, пун дизел резервоар нафте и осталих стандардних конфигурација јединица.Под притиском68 кПа (Ленгтхенед тип: 70кПа)Капацитет флуидаРезервоар за гориво580 ЛСистем хлађења33 ЛМоторно уље35 ЛЗамахни диск јединице7.2 ЛПутујуци опрему2 × 11 ЛХидраулични флуид тенк530 ЛЗамах механизамРезимеВисок обртни моменат клип мотор и планетарни редуктор 2 фазе диск. Кочница унутар учитавање мотор је примењено до пролећа и објавио хидрауличне јединице.
Аутоматско коиење је доступна када замах контролу полугу у неутралну позицију.Замах брзинасвојих 9,5 обртаја у минути (рпм тип: 7.5 Ленгтхенед)Путовање кроз јединицуРезимеИнтегрисана 2-брзина отпуљиваи Хидраулични мотор и редуктор диск јединицу, моторних и хидрауличне нафтовода су распоређене унутар оквира стазу за спречавање штете узроковане отрцане подлози; Мотор унутра је обезбедио кочницу сервиса и шок апсорпције вентил да се осигура глатким покренут и престани и поуздан коиењу.Тавелинг брзина3.25 - 5.43 км/хГрадеабилитy35°(70%)МаxимумТрацтион298кНПутујуци механизамШирина стандардне стази ципела600 ммне. од чизмама48 (свака страна)не. од царриерроллерс2 (свака страна)не. на стази ваљака8 (свака страна)Хидраулички системГлавна пумпаОбострано осно варијабилном клип пумпеПилот пумпаЗупчастом пумпом (интегрисана у главна пумпа)Макс. проток система2 × 340 Л / минМакс. притисак опреме34.3 МПаМакс. пилот притисак3.9 МПаРадна опремаСваку радњу машина је под контролом пилота. Праву полугу контролише и кретања бум и канту док леву полугу контролише на руку кретања и горњем структура замах. Пилот вентил за стопало је обезбедио на полугу џојстик направом путовања или претвара стопало или полуга. Путујуци управљам усваја соленоид прекидач контроле.Електрични системСистем напон: 24 В батерије: 12 В, 120 А × 2


Величина транспорта
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.


На слици означена &амп; лдqуо; * &амп; рдqуо; односи се на стандардне конфигурације.ЦДМ6365Х
Бум дужина (мм)58506470 *11000
Рука дужина (мм)26002900 *8500
Ленгтх (мм ) за Транспорт106901128315690
б укупна Транспорт Хеигхт(мм)372435183325
ц "улозак" Дистанце(мм)4030
д реп замах Радиус(мм)3512
е протутеже земљу Цлеаранце(мм)1211
ф стази Гауге(мм)2590
г укупна Транспорт Wидтх(мм)3237
х Wидтх(мм) горњи структуре3145
сам стандардни појам ципела Wидтх(мм)600
Ј Мин. на земљи Цлеаранце(мм)500
Такси Хеигхт(мм)3140


Оперативни распон
Следећи величине приближно толику опреме од стандардне конфигурације.


На слици означена &амп; лдqуо; * &амп; рдqуо; односи се на стандардне конфигурације.ЦДМ6365Х
Бум Ленгтх(мм)58506470 *11000
Ленгтх (мм ) руку26002900 *8500
аМаx. копање радиус(мм)99111081320143
б , Маx. копање дептх(мм)6211706915126
ц Макс. копање хеигхт(мм)94941001816575
д Маx. бацање хеигхт(мм):6417694214218
е , Макс. копање радијуса на гроунд(мм)96941061520038
Макс. кофа прекидима форце-ИСО(кН)21121190.4
Макс. форце -ИСО (кН ) прекидима руку19717871.3


Стандардна опрема на сљедеће опреме су део све стандардне опреме за ЦДМ6365Х. Поред тога, стандардне конфигурације ће променити заједно са производ преправке. За више информација, обратите се локалном ЛОНКИНГ агент.
70 је алтернаторСуспензија тип прилагодљиве даску,
Платформа рада лампа (1)Покретан појас (2" ширина)
Бум радио лампе (2)Пепељаре и цигара лакши
Тоци пумпаДржача за чаше
Оригинални Цумминс мотораА /Ц система, што омогућава брзо отопи
Филтер за ваздух радијални печат
Ваздух префилтерХидрауличне сигурносне браве џојстик
За раздвајање уље-водаРадио
Филтер гориваДатотека џепу
Радијатор таласао зид са чишћење простораКапу и капут кука
Резервоар за гориво великог волуменаЗа складиштење лево-десно.
Помоћни Хидраулички вентил (1)Унутрашње расвете опреме
Ауто замах паркинг паузуДупла стерео звучника
Бум /рука која држи функција контролеОпенабле Кровни прозор
ПротутежеБрисац и прање
Врхунски БонеТакси позитивни притисак за филтрирање и вентилациони систем
Закључај врата и брава заклонЗадњи прозор (бег излаз)
А /Ц стационарне кондензаторБег чекић
Рука поновну активацију колоАнтибактеријска гуменом тепиху
Бум /руку УшћеГашење
Право путовање Хидраулични колоГрафички екран у боји
Двострука брзина путовањаЕкономски режим селекције
Предњи идлер и идлер јастукПриказ датума и времена
Приколица прстен на основни оквирПриказ Државни апарат
Ланац гарде сталакРадни сат приказа, одржавање подсети
Подесиви руконаслонТренутни приказ брзине мотора
Из ваздуха и појас (без радија звучник)Порука упозорења


Опционо ЦДМ6365Х нивоа опреме могу се разликовати од овај прируцник. За више информација, обратите се локалном ЛОНКИНГ агент.
КантаОперативне конзолеСтајниПомоћни Хидраулички јединица и нафтовода
Тамноплаве рок канту 1.8 м ³ (само за 5800 мм дужине бум и руку дужина 2600 мм) лабаво материјалне канту 1,8 м ³ лабаво материјалне канту 2.0 м ³ лабаво материјалне канта 2.2 м ³ лабаве материјал Бакете 0,5 м ³ (само за 11000 мм дужине бум и рука дужине 8500 мм)Лампа ради упозорења700 мм троструки гроусер ципелеРазбијање Хамер нафтовода
Такси кров штити нето800 мм троструки гроусер ципелеХидраулични провала Хамер (недоступно за 11000мм дужине бум и рука дужине 8500мм)
Такси предња заштита нетПојам гумени блок
Путовања упозорење уређај
Hot Tags: цдм6365х Хидраулични Гмаз Булдожер, Кина, произвођача 'Добављачи', фабрика, ниска цена, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback