Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


ЦДМ6365Ф Хидраулични Гмаз Булдожер

ЦДМ6365Ф Хидраулични Гмаз Булдожер

Грађевинске машине ЦДМ6365Ф функције: ЦДМ6365Ф нуди мноштво рад уређаја комбинације и флексибилно прилагођава различитим радно окружење. Уз стандардни радни уређај: радњу окретан, стро

Detailed description

Грађевинске машине ЦДМ6365Ф функције:

ЦДМ6365Ф нуди мноштво рад уређаја комбинације и флексибилно прилагођава различитим радно окружење.
Стандардни радни уређај: акција окретан, јак копа сила. То је у широкој употреби у рударски изградње путева, изградња Националне одбране, општинске изградње, хyдропоwеренгинееринг итд.
Са скраћеном врста рада уређаја: Супер велике канте капацитета. Цомплетингеффициенцyоф учитавање задатака и ископавањем лабаве материјал.
Са опусте врста рада уређаја: Максимална копање радиус је више од 20 милиона. Међуградски и дубину радног простора се ископавањем канала и лако чишћење. У пројекту воде у широкој употреби.

Перкинс 1206Ф-Е70ТТА
1206Ф је Турбо, укрцавање наплаћује се охладила, 7 литара, 6 јединица цилиндар способни да створе 205 кW (275хп). Његов високог густина енергије, у комбинацији са одличан обртног момента, дизајнирани тако да задовоље ЕУ фазу Ⅳ, ЕПА нивоа 4 коначна и МЛИТ корак 4.
Првокласни производња способност и процесима у комбинацији са доказаним језгро мотора дизајне уверити поузданости, тиха операција и много сати продуктивнији живот.
Турбоцхаргинг са паметан wастегате доступна за све рејтинге за брза реакција, велике снаге и повећање обртног момента.

Систем хлађења
Паралелне радијатор олакшава расхладног ефекта боље и услугама.

Одржавање и сервис
Глобални након сервиса мотора омогућава дељење глобалне ресурсе. Ово ће побољшати ефикасност услуга, ослободити бриге купаца и да осигура посећеност од ископина.

Специјалиста за управљање мотором
Брзина мотора омогућава 10 прилагодљиве брзине кроз на гас сајлом и постиже прецизно управљање над мотор брзином кроз контролом гаса мотор од стране ДЦ серво мотор. Мотор омогућава функцију аутоматског пренемагања/убрзање за смањење потрошње горива. То има функцију за побољшање енергије додир, могу на висока отпорност радно стање са лакоћом.

Контролни режим
Усвојеном напредне свету позитиван ток систем за направити систем за електронску контролу, хидрауличних система и мотор увек у стању оптималне конфигурације подударањем разуман напајања. Аутоматска корекција дистрибуцију Хидраулички систем и систем за напајање можете не спасити енергије и смањити трошкове само такође знатно побољшати радну ефикасност.

Функције
Ова машина је опремљена са функције право путовање, бум/руку Ушће, бум/руку холдинг, приоритет замах, замах анти-сторнирање и регенерацији руку цилиндар. Свако коло без сметње током композитних акцију. Копање руку и канта, као и подизање и замахом бум у исто време током послују; пословање левог и десног мотора су независни током путовања.

Хидраулични помоћни вентил
Главни вентил је обезбеђена са скупом стенд-бај вентиле да би се олакшала инсталација програма других прибор као што су најновије цекиц.

Систем за филтрирање
Хидраулични коло је опремљен висококвалитетно Хидраулични флуид филтер који се може продужити живот сервис хидрауличних елемената.

Распоред компоненти
Посебан дизајн хидрауличних система и компоненти локација може да побољша ефикасност система рачунара. Хидраулични флуид тенк, главна пумпа и главни вентил распоређене су блиско да скратите на линије за повезивање, а самим тим да смањи трење и притисак директна линија. Радијатор су распоређени на десној страни иза такси за ефикасно смањење буке, топлог ваздуха и издувни примљен код оператера.

Пилот система
Пумпа за пилота је независтан од главна пумпа и залихе нафте у пилот систем који гарантује стабилна и независна контрола пилота и олакшати одржавање.

Монитор
Пун спектар боја вишенамјенски монитор омогућава да у реалном времену праћење и приказ Државни апарат, брзина мотора, за хлађење температура и уље притисак и гориво нивоа и сл.

Режим контроле енергије
3 режиме напајања за режим тамноплаве енергије (Х режим), чување енергије режим (режим рада С) и режим светло-дужност енергије (Л режим) можете да се пребаците на вољу да се смањи губитак енергије. Комбинација 3 режима можете да смањење потрошње горива и да боље упознам различите услове рада.

Аутоматски пријављује грешку
То омогућава да кривица тест на себи ауто упозорење екран и кривица поруку сачували до 99,000 комаде отприлике да би се олакшала кривица позив и истрага током одржавања опреме. Постоје 3 нивоа упозорења приказа према јачина кривица.

Мотор се прегрева Ауто заштита
Заштиту од прегревања ће бити активан ако за хлађење температура премашује 102 ℃. Онда мотор ће не опеклине док систем ће смањити брзину мотора. Међутим , ако се за хлађење температура је превисока, оператор треба да искључимо направу по потреби и сазнај узрока квара.

Заштита притисак низак уље
Када уље притисак испод стандардне вредност, прекидач за притисак уља ће се затворити, текст упозорења ће приказати за 3 с, а онда мотор ће успорити да мале брзине у стању мировања. У том случају, оператор треба да искључимо направу као што је потребно да заштити машину.

Одржавање Ауто подсети
Монитору ће периодично подсети оператор мењања моторно уље, уље и филтер елемент у постави интервал за подршку рутински сервис.

Главни оквир
Разуман распоред робусне главни оквир оптимизује искоришћење челични лимови.

Стајни
Тхе X у облику стајни са структуром тамноплаве кутија је подвргнута поновљене ограницена елемент аналитичко израчунавање и побољшати укупну крутост, снаге и торзионални отпора. Заварене су стајни из таблице конструкциони челици ниско легура са укупан процес контроле квалитета. Критична Шавови су у потпуности подвргнути кривица за откривање и стрес тест да бисте били сигурни у квалитету производа.

Појам
Ту су ребра и Гмаз колевка усред на стази везе. Користите м-тип фоке да осигура за подмазивање ефекат пин ролл и пин грм. Ефикасно продужава живот радног стаза.

Времеплов
Диск јединица запошљава увезене покретача високог квалитета и волан диск усваја високе фреквенције грејање укупне стврднуо процес да бисте омогућили одличан хабање отпор спољни опрему изнад.

Идлер јастук
Идлер јастук са елементима за заптивање високог квалитета ефикасно гарантовати високог притиска заптивање у цилиндар блоку; опруге подвргава се посебно Термичка обрада да дозволи одличан умор отпор.

Такси шок апсорпције система
Такси љуска је инсталиран на перон кроз цусхионинг материјали који чине Силиконска уља и гума да сменим вибрације, смањење буке и гарантује удобност операција.

Екстерни структура такси
На кров и обе стране такси ојачаних челичне цеви да се побољша отпорност на замор и ослабљено капацитета. Структура за заштиту пада објекат је забрављен такси испред директно да олакша уклањање и самим тим Омогући машину да прилагоде услове рада и испуни услове наведене сигурност.

Wиндоwс
Стакло је одан такси директно без оквира за увећање у видном пољу. Прозори омогућавају слободан корекције да отвори/затвори предња и горњи прозор и стакло; Осим тога, предње стакло може бити постављено на крову изнад оператор.

Предња обрисати
Брисаи који се налази испред такси ступ увећава телефониста видно поље; омогућава се континуирани и интервални начина рада.

Сигурно и удобно такси
Лево /десно стуб врста армирано такси у складу са 15012117-2: 2008 и опционалне такси УЛИЗИЦЕ у складу 15010262:1998 године, да се осигура сигурност оператора. 2.7 м3 такси простор удобније Булдожер операција. Разуман распоред елемената контроле унутар такси омогућава једноставно руковање.

Стандардни такси опреме
Такси унутар обухвата цигара лакши, пепељаре, држача за чаше, капут кука, Пристиском и складиштење рогова, побољшавају удобност операција.

А/Ц система
Високе перформансе и здраву климу омогућава ваздух циркулиље. Концизно контролне табле и лако новинаре кључне операције; мулти -правац А/Ц излаз ваздуха омогућавајући брзо регулација такси унутар температуре и брзо да је тамо. Режим селф-Дијагностика квара олакшава одржавање А/Ц.

Делуxе даску
Удобно огибљење тип даску је обезбедио Хидраулични осујетило; за широки повражање су омогућава подршку струка и криву профил омогућава удобан јахање; Дупли слајд стазу са више пута мулти-корак Уредбом омогућава корисницима различите пронаци најбоље држање; широка педале простор омогућава бесплатно депилирање истезање и ослобадја и оператор од умора операцију дуго времена.

Сигурносне браве џојстик
Хидрауличне сигурносне браве палицу за игру се налази на изван оквира наслон леву руку у таксију. Машина контроле је активна само када се палица за игру у на позицију, што може да спречи погрешна операција на ефикасан начин.

Контролна полуга
Разуман дизајна Контролна полуга чува оперативне напоре по принципу полуга; Ергономски дизајн омогућава оператор за одржавање природне зглоб и руку има став. Умерени џојстик потеза ослобадја и степен умора и осигурава прецизне контроле.

Бум и руку
Да се избори са високим оптерећењима током операције, Дизајн &амп; развој тима ЛОНКИНГ усваја конзервативнији дизајн филозофије, чува већи фактор сигурности, запошљава ограницена елемент анализе, обрачуна и оптимални дизајн да заврши развој бум и руку и бира на велике чврстоће ниско легура Конструкциони челични лимови за израду на бум и руку.

ПИН отвор
Се основног елемента за повезивање уређаја за рад. ЛОНКИНГ бира професионалне пин отвор добављачи и тема тих отвора пин за откривање строго кривица да се осигура квалитета. Пин центрирање ЛОНКИНГ багера има дебеле хрома каросерију капут и високе површине заврши. Специјалан третман омогућава изузетно високе хабање отпорност и отпорност на корозију.

Канта
Кофа каросерија је направљена ниско легура и јака материјала и екстерни структура је направљена од велике чврстоће и отпорне на хабање челични лимови, који чине читав појачаног канту. Ова ископина нуди опције за различите кофа циљу испуњавања различитих радних.

Лако одржавање и сервис
Дизајн и распоред ЦДМ6365Ф је узео који пружа погодности за одржавање особа у обзир. Већину локација одржавања можете приступити у нивоу приземља да бисте омогућили брзу и високу ефикасност одржавање. 3 страни врата могу бити отворена током рутинске инспекције и одржавање, а свака тачка услуге је лако доступни. Одржавање поене су јасно идентификованих, лако управља. Електрични елементи су централизоване у оквиру електромашинским контролу у такси да бисте олакшали одржавање.

Дуго одржавања и сервиса циклус
Циклус одржавања и сервиса од ЦДМ6365Ф продужен за смањење колекцији сегмената одржавања и побољшати доступност.

Техничке карактеристике

ЦДМ6365Ф

Мотор

Модел

Перкинс 1206Ф-Е70ТТА

Оцењени напајања

205кW (275хп) 1950 обртаја у минути

Макс. обртног момента

1257Н .м /1400 обртаја у минути

Родила × удар

105 мм x 135 мм

Расељавање

7.1 Л

Коментар

Одржавање оцењени моћи за подизање нивоа 2300м.

Оперативна тежина

Резиме

Оперативна тежина: 34000 кг
Оперативна тежина укључује тежину 6470мм стандардна бум, стандардна рука урарено пре 2900мм, 1.6 м3 стандардних канта, 600 мм стази, подмазујељ уља, за хлађење, пун дизел резервоар нафте и осталих стандардних конфигурација јединица.

Под притиском

68 кПа (Ленгтхенед тип: 70 кПа)

Капацитет флуида

Резервоар за гориво

580 Л

Систем хлађења

33 Л

Моторно уље

35 Л

Замахни диск јединице

7.2 Л

Путујуци опрему

2 × 11 Л

Хидраулични флуид тенк

530 Л

Замах механизам

Резиме

Висок обртни моменат клип мотор и планетарни редуктор 2 фазе диск. Кочница унутар учитавање мотор је примењено до пролећа и објавио хидрауличне јединице. Аутоматско коиење је доступна када замах контролу полугу у неутралну позицију.

Замах брзина

својих 9,5 обртаја у минути (рпм тип: 7.5 Ленгтхенед)

Путовање кроз јединицу

Резиме

Интегрисана 2-брзина отпуљиваи Хидраулични мотор и редуктор диск јединицу, моторних и хидрауличне нафтовода су распоређене унутар оквира стазу за спречавање штете узроковане отрцане подлози; Мотор унутра је обезбедио кочницу сервиса и шок апсорпције вентил да се осигура глатким покренут и престани и поуздан коиењу.

Тавелинг брзина

3.25 - 5.43 км/х

Градеабилитy

35°(70%)

МаxимумТрацтион

298кН

Путујуци механизам

Ширина стандардне стази ципела

600 мм

не. од чизмама

48 (свака страна)

не. од царриерроллерс

2 (свака страна)

не. на стази ваљака

8 (свака страна)

Хидраулички систем

Главна пумпа

Обострано осно варијабилном клип пумпе

Пилот пумпа

Зупчастом пумпом (интегрисана у главна пумпа)

Макс. проток система

2 × 340 Л / мин

Макс. притисак опреме

34.3 МПа

Макс. пилот притисак

3.9 МПа

Радна опрема

Сваку радњу машина је под контролом пилота. Праву полугу контролише и кретања бум и канту док леву полугу контролише на руку кретања и горњем структура замах. Пилот вентил за стопало је обезбедио на полугу џојстик направом путовања или претвара стопало или полуга. Путујуци управљам усваја соленоид прекидач контроле.

Електрични систем

Систем напон: 24 В
Батерије : 12 В, 120 А × 2


Величина транспорта
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.


На слици означена &амп; лдqуо; * &амп; рдqуо; односи се на стандардне конфигурације.

ЦДМ6365Ф

Бум дужина (мм)

5850

6470 *

11000

Рука дужина (мм)

2600

2900

2900 *

8500

Ленгтх (мм ) за Транспорт

10690

10666

11283

15690

б укупна Транспорт Хеигхт(мм)

3724

3700

3518

3325

ц "улозак" Дистанце(мм)

4030

д реп замах Радиус(мм)

3512

е протутеже земљу Цлеаранце(мм)

1211

ф стази Гауге(мм)

2590

г укупна Транспорт Wидтх(мм)

3237

х Wидтх(мм) горњи структуре

3145

сам стандардни појам ципела Wидтх(мм)

600

Ј Мин. на земљи Цлеаранце(мм)

500

Такси Хеигхт(мм)

3140


Оперативни распон

Следећи величине приближно толику опреме од стандардне конфигурације

На слици означена &амп; лдqуо; * &амп; рдqуо; односи се на стандардне конфигурације.

ЦДМ6365Ф

Бум Ленгтх(мм)

5850

6470 *

11000

Ленгтх (мм ) руку

2600

2900

2900 *

8500

аМаx. копање радиус(мм)

9911

10192

10813

20143

б , Маx. копање дептх(мм)

6211

6511

7069

15126

ц Макс. копање хеигхт(мм)

9494

9627

10018

16575

д Маx. бацање хеигхт(мм):

6417

6547

6942

14218

е , Макс. копање радијуса на гроунд(мм)

9694

9975

10615

20038

Макс. кофа прекидима форце-ИСО(кН)

211

211

211

90.4

Макс. форце -ИСО (кН ) прекидима руку

197

178

178

71.3

Стандардна опрема
Сљедеће ставке опреме су део све стандардне опреме за ЦДМ6365Ф. Поред тога, стандардне конфигурације ће променити заједно са производ преправке. За више информација, обратите се локалном ЛОНКИНГ агент.

70 је алтернатор

Суспензија тип прилагодљиве даску,

Платформа рада лампа (1)

Покретан појас (2" ширина)

Бум радио лампе (2)

Пепељаре и цигара лакши

Тоци пумпа

Држача за чаше

Оригинални Перкинс мотор

А /Ц система, што омогућава брзо отопи

Филтер за ваздух радијални печат

Ваздух префилтер

Хидрауличне сигурносне браве џојстик

За раздвајање уље-вода

Радио

Филтер горива

Датотека џепу

Радијатор таласао зид са чишћење простора

Капу и капут кука

Резервоар за гориво великог волумена

За складиштење лево-десно.

Помоћни Хидраулички вентил (1)

Унутрашње расвете опреме

Ауто замах паркинг паузу

Дупла стерео звучника

Бум /рука која држи функција контроле

Опенабле Кровни прозор

Протутеже

Брисац и прање

Врхунски Боне

Такси позитивни притисак за филтрирање и вентилациони систем

Закључај врата и брава заклон

Задњи прозор (бег излаз)

А /Ц стационарне кондензатор

Бег чекић

Рука поновну активацију коло

Антибактеријска гуменом тепиху

Бум /руку Ушће

Гашење

Право путовање Хидраулични коло

Графички екран у боји

Двострука брзина путовања

Економски режим селекције

Предњи идлер и идлер јастук

Приказ датума и времена

Приколица прстен на основни оквир

Приказ Државни апарат

Ланац гарде сталак

Радни сат приказа, одржавање подсети

Подесиви руконаслон

Тренутни приказ брзине мотора

Из ваздуха и појас (без радија звучник)

Порука упозорења


ЦДМ6365ФОптионал опрему
Опционалне опреме могу се разликовати од овај прируцник. За више информација, обратите се локалном ЛОНКИНГ агент.

Канта

Оперативне конзоле

Стајни

Помоћни Хидраулички јединица и нафтовода

Тамноплаве рок кофа 1,8 м ³ (само за 5800 мм дужине бум и руку дужина 2600 мм)
Лабаво материјалне кофа 1,8 м ³
Лабаво материјалне кофа 2.0 м ³
Лабаво материјалне кофа 2.2 м ³
Лабаво материјалне кофа 0,5 м ³ (само за 11000 мм дужине бум и рука дужине 8500 мм)

Лампа ради упозорења

троструко 700мм
гроусер ципеле

Разбијање Хамер нафтовода

Такси кров штити нето

троструко 800мм
гроусер ципеле

Хидраулични провала Хамер (недоступно за 11000мм дужине бум и рука дужине 8500мм)

Такси предња заштита нет

Појам гумени блок

Путовања упозорење уређај

Hot Tags: цдм6365ф Хидраулични Гмаз Булдожер, Кина, произвођача 'Добављачи', фабрика, ниска цена, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback