Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


ЦДМ6240 Хидраулични Гмаз Булдожер

ЦДМ6240 Хидраулични Гмаз Булдожер

Грађевинске машине ЦДМ6240 функције: ЦДМ6240wитх јак, моћан и високо квалитетан мотор плима и напредне негативну контролу Хидраулички систем да би остварила најбоље подударни и минималну цостанд снагу

Detailed description

Грађевинске машине ЦДМ6240 функције:

ЦДМ6240wитх јак, моћан и високог квалитета мотора и напредне негативна проток контролни Хидраулички систем да постигнете најбољи подударни и минималну цостанд снагу гарантују оптималну ефикасност у раду.
ЦДМ6240 је у широкој употреби фореxцаватинг, који руководи производњу и земљу или камење да задовоље потребе градилишта, фабрика, општинске инжењеринг и парку објекте. Са опционалне папке, материјал за руковање, површински довршења, јарак ископавања река курс и чишћење се може остварити, са опционално преламање цекиц, рушења зграда, површински поправку пута и камен ломи се може остварити. На гредама подвргава се поновљене аналитичко израчунавање да осигура крутост и снага која може да се избори са ригорозним условима рада.

Цумминс 6БТАА 5.9-Ц
Оригинални Цумминс снажне, високе обртног момента и турбо групом мотор са 6 цилиндара директног убризгавања гарантује висока поузданост и трајност. Пуњење ваздух систем хлађења преко компримовани ваздух може да побољша кисеоником након сагоријевања приметно. У центар за убризгавање горива под притиском високо ињекцији омогућава униформу атомизације горива, гарантује нормално сагоревања и смањује гас емисија издувних.

Систем за филтрирање
Филтер за ваздух дуални елемент висока ефикасност осигурава квалитет мотор улаз зрака. Поред тога, пред-филтер за ваздух можете извршити груба Филтрација преко зрака за омогућавање операција под условима рада квалитета јадни ваздуха и продужити интервал одржавања филтера ваздуха. За раздвајање уља-воду и филтер горива две фазе ће филтрате гориво много пута да се осигура квалитет горива и нахранио мотор.

Систем хлађења
Паралелни радијатор за хлађење има боље хлађење ефекат и сервис лакше.

Одржавање и сервис
Лако одржавање мотор директног убризгавања умањује трошкове одржавања. Глобални након сервиса мотора омогућава дељење глобалне ресурсе. Ово ће повећа ефикасност услуга, смањити купаца бригу о услузи и осигура посећеност од ископина.

Специјалиста за управљање мотором
Брзина мотора омогућава 10 прилагодљиве брзине кроз на гас сајлом и постиже прецизно управљање над мотор брзином кроз контролом гаса мотор од стране ДЦ серво мотор. Мотор омогућава функцију аутоматског пренемагања/убрзање за смањење потрошње горива. То има функцију за побољшање енергије додир, могу на висока отпорност радно стање са лакоћом.

Контролни режим
Двострука пумпа 2-коло укупна снага контролни систем усваја зрео и поуздан Европе и Америке технологију да контролишете ток, на пропорционални вентил регулишу контролу у две фазе притисак главни вишак вентил.

Функције
Ова машина омогућава функције право путовање, бум/армцонфлуенце, бум/рука која држи, замах приоритет, сторнирање сwинганти и регенерације офарм цилиндар. Свако коло без сметње током композитних акцију. Копа руку и канта, као и подизање и замахом бум у исто време током послују, пословање левог и десног мотора су независни током путовања.

Хидраулични помоћни вентил
Главни вентил је обезбеђена са скупом стенд-бај вентиле да би се олакшала инсталација програма других прибор као што су најновије цекиц.

Систем за филтрирање
Хидраулични коло је опремљен висококвалитетно Хидраулични флуид филтер који се може продужити живот сервис хидрауличних елемената.

Распоред компоненти
Посебан дизајн хидрауличних система и компоненти локација може да побољша ефикасност система рачунара. Хидраулични флуид тенк, главна пумпа и главни вентил распоређене су блиско да скратите на линије за повезивање, а самим тим да смањи трење и притисак директна линија. Радијатор су распоређени на десној страни иза такси за ефикасно смањење буке, топлог ваздуха и издувни гас примљен код оператера.

Пилот система
Пумпа за пилота је независна од главна пумпа и залихе нафте у пилот система који гарантује стабилна и независна контрола пилота и олакшати одржавање.

Монитор
Пун спектар боја вишенамјенски монитор омогућава да у реалном времену праћење и приказ Државни апарат, брзина мотора, за хлађење температура и уље притисак и гориво нивоа и сл.

Режим контроле енергије
3 снаге режима, режима тамноплаве напајања (Х режим), чување енергије режим (режим рада С) и режим светло-дужност енергије (Л режим) можете да се пребаците на ће да се смањи губитак енергије система. Комбинација 3 режима можете да смањење потрошње горива и да боље упознам различите услове рада.

Аутоматски пријављује грешку
То омогућава да кривица тест на себи ауто упозорење екран и кривица поруку сачували до 99,000 комаде отприлике да би се олакшала кривица позив и истрага током одржавања опреме. Постоје 3 нивоа упозорења приказа према јачина кривица.

Мотор се прегрева Ауто заштита
Заштиту од прегревања ће бити активан ако за хлађење температура премашује 102 ℃. Онда мотор ће ремете док систем ће смањити брзину мотора. Међутим , ако се за хлађење температура је превисока, оператор треба да искључимо направу по потреби и сазнај узрока квара.

Заштита притисак низак уље
Када уље притисак испод стандардне вредност, прекидач за притисак уља ће се затворити, текст упозорења ће приказати за 3с и онда мотор ће успорити да у стању мировања Нископропусни. У том случају, оператор треба да искључимо направу по потреби.

Одржавање Ауто подсети
Монитору ће периодично подсети оператор мењања моторно уље, уље и филтер елемент у постави интервал за подршку рутински сервис.

Главни оквир
Разуман распоред робусне главни оквир оптимизује искоришћење челични лимови.

Стајни
Тамноплаве оквир за структуру у облику X ундерцарриагеwитх је подложан поновљене ограницена елемент аналитичко израчунавање и побољшати укупну крутост, снаге и торзионални отпора. Заварене су стајни из таблице конструкциони челици ниско легура са укупан процес контроле квалитета. Критична Шавови су у потпуности подвргнути кривица за откривање и стрес тест да бисте били сигурни у квалитету производа.

Појам
Ту су ребра и Гмаз колевка усред на стази везе. Користите м-тип фоке да осигура за подмазивање ефекат пин и пин апартмана. Ефикасно продужава живот радног стаза.

Времеплов
Диск јединица запошљава увезене покретача високог квалитета и волан диск усваја високе фреквенције грејање укупне стврднуо процес да бисте омогућили одличан хабање отпор спољни опрему изнад.

Идлер јастук
Идлер јастук са високог квалитета заптивање елементе ефикасно гарантовати заптивне површине високог притиска у цилиндру блоку, опруге подвргава се посебно Термичка обрада да дозволи одличан умор отпор.

Такси шок апсорпције система
Такси љуска је инсталиран на перон кроз цусхионинг материјали који чине Силиконска уља и гума да сменим вибрације, смањење буке и гарантује удобност операција.

Екстерни структура такси
На кров и обе стране такси ојачаних челичне цеви да се побољша отпорност на замор и ослабљено капацитета. Структура за заштиту пада објекат је забрављен такси испред директно да олакша уклањање и самим тим Омогући машину да прилагоде услове рада и испуни услове наведене сигурност.

Wиндоwс
Стакло је одан такси директно без оквира за увећање у видном пољу. Прозори омогућавају слободан корекције да отвори/затвори предња и горњи прозор и стакло, осим тога, можете да подесите предње стакло на кров изнад оператор.

Предњи брисаци
Брисаи који се налази испред такси ступ увећава телефониста видно поље, омогућава се континуирани и интервални начина рада.

Сигурно и удобно такси
Лево /десно стуб врста армирано такси у складу са 15012117-2: 2008 и опционалне такси УЛИЗИЦЕ у складу 15010262:1998 године, да се осигура сигурност оператора. 2.7 м3 такси простор удобније Булдожер операција. Разуман распоред елемената контроле унутар такси омогућава једноставно руковање.

Стандардни такси опреме
Такси унутар обухвата цигара лакши, пепељаре, држача за чаше, капут кука, Пристиском и складиштење рогова, побољшавају удобност операција.

А /Ц система
Високе перформансе и здраву климу омогућава ваздух циркулиље. Концизно контролне табле и лако новинаре кључне операције, излаз ваздуха А/Ц мулти правцу омогућавајући брзо регулација такси унутар температуре и брзо да је тамо. Режим селф-Дијагностика квара олакшава одржавање А/Ц.

Делуxе даску
Удобно огибљење тип даску је обезбедио Хидраулични осујетило, за широку повражање су омогућава подршку струка и криву профил омогућава удобан јахање, дупли слајд стазу са више пута мулти-корак Уредбом омогућава корисницима различите пронаци најбоље држање, широко педале простор омогућава бесплатно депилирање истезање и ослобадја и оператор од умора операцију дуго времена.

Сигурносне браве џојстик
Хидрауличне сигурносне браве палицу за игру се налази на спољашњој страни центар за наслон леву руку у такси. Машина контроле је активна само када се палица за игру у на позицију, што може да спречи погрешна операција на ефикасан начин.

Контролна полуга
Разуман дизајна Контролна полуга чува оперативне напоре по принципу полугу, Ергономски дизајн омогућава оператор за одржавање природне зглоб и руку има став. Умерени џојстик потеза ослобадја и степен умора и осигурава прецизне контроле.

Прекидач контролне табле
На контролној табли у оквиру пилот лево/десно у концизно и естетске распоред и начин функционисања притисак на тастер је лако.

Бум и руку
Да се избори са високим оптерећењима током операције, Дизајн &амп; развој тима ЛОНКИНГ усваја много ажурне дизајна идеја, чува већи фактор сигурности, запошљава ограницена елемент анализе, обрачуна и оптимални дизајн да заврши развој бум и руку и бира на велике чврстоће ниско легура Конструкциони челични лимови за израду на бум и руку.

ПИН отвор
Се основног елемента за везу радне опреме. ЛОНКИНГ бира професионалне пин отвор добављачи и тема тих отвора пин за откривање строго кривица да се осигура квалитета. Пин центрирање ЛОНКИНГ багера има дебеле хрома каросерију капут и високе површине заврши. Специјалан третман омогућава изузетно високе хабање отпорност и отпорност на корозију.

Канта
Кофа каросерија је направљена ниско легура и јака материјала и екстерни структура је направљена од велике чврстоће и отпорне на хабање челични лимови, који чине читав појачаног канту. Ова ископина нуди опције за различите кофа циљу испуњавања различитих радних.

Лако одржавање и сервис
Дизајн и распоред ЦДМ6240цонсидер да пружа погодности за одржавање особље. Већину локација одржавања можете приступити у нивоу приземља да бисте омогућили брзу и високу ефикасност одржавање. 3 страни врата могу бити отворена током рутинске инспекције и одржавање, а свака тачка услуге је лако доступни. Одржавање поене су јасно идентификованих, лако управља. Електрични елементи су централизоване у оквиру електромашинским контролу у такси да бисте олакшали одржавање.

Дуго одржавања и сервиса циклус
Циклус одржавања и сервиса продужен за смањење колекцији сегмената одржавања и побољшати доступност.

Техничке карактеристике

ЦДМ6240

Мотор

Модел

Цумминс6БТАА 5.9 -Ц (класу 2, стандардни)

Оцењени напајања

133кW (178хп) 2000 обртаја у минути

Макс. обртног момента

708Н .м /1500 обртаја у минути

Родила × удар

102 мм × 120 мм

Расељавање

5,9 Л

Коментар

Одржавање оцењени моћи за подизање нивоа 2300м.

Оперативна тежина

Резиме

Оперативна тежина: 22000 кг
Оперативна тежина укључује тежину 5700 мм стандардна бум, стандардна рука урарено пре 2900 мм, 1.16 м3 стандардних канта, 600 мм чизмама, подмазујељ уља, за хлађење, пун дизел резервоар нафте и осталих стандардних конфигурација јединица.

Под притиском

45 кПа (Ленгтхенед тип: 50 кПа)

Капацитет флуида

Резервоар за гориво

350 Л

Систем хлађења

23 Л

Моторно уље

18 Л

Замахни диск јединице

3,8 Л

Путујуци опрему

2 × 3.3 Л

Хидраулични флуид тенк

220 Л

Замах механизам

Висок обртни моменат клип мотор и планетарни редуктор 2 фазе диск. Кочница унутар учитавање мотор је примењено до пролећа и објавио хидрауличне јединице. Аутоматско коиење је доступна када замах контролу полугу у неутралну позицију.

Замахни брзина: 12,1 обртаја у минути
(Тип : 8 опусте обртаја у минути)

Путовање кроз јединицу

Резиме

Интегрисана 2-брзина отпуљиваи Хидраулични мотор и редуктор диск јединицу, моторних и хидрауличне нафтовода су распоређене унутар оквира стазу за спречавање штете узроковане отрцане подлози; Мотор унутра је обезбедио кочницу сервиса и шок апсорпције вентил да се осигура глатким покренут и престани и поуздан коиењу.

Тавелинг брзина

3.0 - 5.1 км/х

Градеабилитy

35°(70%)

МаxимумТрацтион

222 кН

Путујуци механизам

Ширина стандардне стази ципела

600 мм

не. на стази ципела

49 (свака страна)

не. од царриерроллерс

2 (свака страна)

не. на стази ваљака

9 (свака страна)

Хидраулички систем

Главна пумпа

Обострано осно варијабилном клип пумпе

Пилот пумпа

зупчастом пумпом (интегрисана у главна пумпа)

Макс. проток система

2 × 217 Л / мин

Макс. притисак опреме

34.3 МПа

Макс. пилот притисак

4.9 МПа

Радна опрема

Сваку радњу машина је под контролом пилота. Праву полугу контролише и кретања бум и канту док леву полугу контролише на руку кретања и горњем структура замах. Пилот вентил за стопало је обезбедио на полугу џојстик направом путовања или претвара стопало или полуга. Путујуци управљам усваја соленоид прекидач контроле.

Електрични систем

Систем напон: 24 В
Батерије : 12 В, 120 А × 2


Величина транспорта
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.


Ради тип уређаја

Стандардно

Произвољним

Дужина бум (мм)

5700

8500

Дужина руку (мм)

2900

6500

Транспорт дужину(мм)

9522

12290

б укупни транспортни хеигхт(мм)

3032

3160

ц "улозак" удаљеност (мм)

3645

д радиус(мм) слеwинг реп

2830

е цлеаранце(мм) земљу протутеже

1103

ф стази запоставим(мм)

2390

г укупна транспорта wидтх(мм)

2990

х горња структура wидтх(мм)

2730

Пратим Стандард ципела wидтх(мм)

600

Ј Мин. земљу цлеаранце(мм)

480

Оперативни распон
Следећи величине приближно толику опреме од стандардне конфигурације.

Ради тип уређаја

Стандардно

Произвољним

Бум дужина (мм)

5700

8500

Рука дужина (мм)

2900

6500

аМаx. копање радиус(мм):

9917

15746

б , Маx. копање дептх(мм):

6566

12004

ц Макс. копање хеигхт(мм):

9715

13366

д Маx. бацање хеигхт(мм):

6830

10994

е , Макс. копање радијуса на гроунд(мм):

9745

15639

Макс. кофа прекидима форце-ИСО(кН):

147

90.4

Макс. рука прекидима форце-ИСО(кН):

107

54.8


Стандардна опрема
Сљедеће ставке опреме су део све стандардне опреме за ЦДМ6240. Поред тога, стандардне конфигурације ће променити заједно са производ преправке. За више информација, обратите се локалном ЛОНКИНГ агент.

50 за алтернатор

Из ваздуха и појас (без радија звучник)

Платформа рада лампа (1)

Суспензија тип прилагодљиве даску

Бум радио лампе (2)

Покретан појас (2" ширина)

Тоци пумпа

Пепељаре и цигара лакши

Поwертраин

Држача за чаше

Оригинални Цумминс мотора

А /Ц система, што омогућава брзо отопи

Филтер за ваздух радијални печат

Хидрауличне сигурносне браве џојстик

Ваздух префилтер

Радио

За раздвајање уље-вода

Датотека џепу

Филтер горива

Капу и капут кука

Радијатор таласао зид са чишћење простора

За складиштење лево-десно.

Резервоар за гориво великог волумена

Унутрашње расвете опреме

Помоћни Хидраулички вентил (1)

Дупла стерео звучника

Ауто замах паркинг паузу

Опенабле Кровни прозор

Функција контроле бум/Армхолдинг

Брисац и прање

Протутеже

Такси позитивни притисак за филтрирање и вентилациони систем

Врхунски Боне

Задњи прозор (бег излаз)

Закључај врата и брава заклон

Бег чекић

А /Ц стационарне кондензатор

Антибактеријска гуменом тепиху

Рука поновну активацију коло

Гашење

Бум/Армцонфлуенце

Графички екран у боји

Право путовање Хидраулични коло

Економски режим селекције

Двострука брзина путовања

Приказ датума и времена

Предњи идлер и идлер јастук

Приказ Државни апарат

Приколица прстен на основни оквир

Радни сат приказа, одржавање подсети

Ланац гарде сталак

Тренутни приказ брзине мотора

Подесиви руконаслон

Порука упозорења


Опционалне опреме
Опционалне опреме могу се разликовати од овај прируцник. За више информација, обратите се локалном ЛОНКИНГ агент.

Канта

Оперативне конзоле

Стајни

Помоћни Хидраулички јединица и нафтовода

Лабаво материјалне канту 1.2 м ³、Лоосе материјала кофа 1.35 м ³

Лампа ради упозорења

700 мм троструки гроусер ципеле

Разбијање Хамер нафтовода

Такси кров штити нето

800 мм троструки гроусер ципеле

Хидраулични провала чекић

Такси предња заштита нет

Појам гумени блок

Путовања упозорење уређај

Hot Tags: цдм6240 Хидраулични Гмаз Булдожер, Кина, произвођача 'Добављачи', фабрика, ниска цена, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback