Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


ЦДМ6150 Хидраулични Гмаз Булдожер

ЦДМ6150 Хидраулични Гмаз Булдожер

Грађевинске машине ЦДМ6150 функције: ЦДМ6150wитх јак, моћан и високо квалитетан мотор плима и напредне негативну контролу Хидраулички систем да би остварила најбоље подударни и минималну цостанд снагу

Detailed description

Грађевинске машине ЦДМ6150 функције:

ЦДМ6150wитх јак, моћан и високог квалитета мотора и напредне негативна проток контролни Хидраулички систем да постигнете најбољи подударни и минималну цостанд снагу гарантују оптималну ефикасност у раду.
ЦДМ6150 је распрострањен фореxцаватинг, који руководи и завршава са земље или камења да задовоље потребе градилишта, фабрика, општинске објекте за инжењеринг и парк итд са опционално преламање цекиц, рушења зграда, површински поправку пута и камен ломи се може остварити.

Цумминс мотора
Оригинални Цумминс снажне, високе обртног момента и турбо групом директно убризгавање 4 цилиндра мотор гарантује висока поузданост и трајност. Ваздух -ваздух интер хладније систем преко компримовани ваздух може да побољша кисеоником након сагоријевања приметно. У центар за убризгавање горива под притиском високо ињекцији омогућава униформу атомизације горива, гарантује нормално сагоревања и смањује емисија издувних. И није одступала од Еуро Ⅲ А емисионе стандардни мотор је опционално.

Систем за филтрирање
Филтер за ваздух дуални елемент висока ефикасност осигурава квалитет мотор улаз зрака. Поред тога, пред-филтер за ваздух можете извршити груба Филтрација преко зрака за омогућавање операција под високи прах концентрација радне услове и продужити интервал одржавања филтера ваздуха. За раздвајање уља-воду и филтер горива две фазе ће филтрате гориво много пута да се осигура квалитет горива и нахранио мотор.

Систем хлађења
Паралелни радијатор олакшава расхладног ефекта боље и услугама.

Одржавање и сервис
Лако одржавање мотор директног убризгавања умањује трошкове одржавања. Глобални након сервиса мотора омогућава дељење глобалне ресурсе. Ово ће побољшати ефикасност услуга, ослободити бриге купаца и да осигура посећеност од ископина.

Специјалиста за управљање мотором
Брзина мотора омогућава 10 прилагодљиве брзине кроз на гас сајлом и постиже прецизно управљање над мотор брзином кроз контролом гаса мотор од стране ДЦ серво мотор. Мотор омогућава функцију аутоматског пренемагања/убрзање за смањење потрошње горива. То има функцију за побољшање енергије додир, могу на висока отпорност радно стање са лакоћом.

Контролни режим
Усвојити негативне проток контролни систем или дуал-пумпа дупли-коло константно напаја контролни систем. Усвоји бум холдинг систем и замахни јастук вентил контроле.

Функције
Ова машина је опремљена са функције право путовање, бум/руку Ушће, бум/руку холдинг, приоритет замах, замах анти-сторнирање и регенерацији руку цилиндар. Сваки повратак коло без сметње током композитних акцију. Копа руку и канта, као и подизање и замахом бум у исто време током послују, пословање левог и десног мотора су независни током путовања.

Хидраулични помоћни вентил
Главни вентил је обезбеђена са скупом стенд-бај вентиле да би се олакшала инсталација програма других прибор као што су најновије цекиц.

Систем за филтрирање
Хидраулични коло је опремљен висококвалитетно Хидраулични флуид филтер који се може продужити живот сервис хидрауличних елемената.

Распоред компоненти
Посебан дизајн хидрауличних система и компоненти локација може да побољша ефикасност система рачунара. Хидраулични флуид тенк, главна пумпа и главни вентил распоређене су блиско да скратите на линије за повезивање, а самим тим да смањи трење и притисак директна линија. Радијатор су распоређени на десној страни иза такси за ефикасно смањење буке, топлог ваздуха и издувни примљен код оператера.

Пилот система
Пумпа за пилота је независтан од главна пумпа и залихе нафте да пилот система који гарантују стабилна и независно од пилота контролишу и олакшати одржавање.

Монитор
Пун спектар боја вишенамјенски монитор омогућава да у реалном времену праћење и приказ Државни апарат, брзина мотора, за хлађење температура и уље притисак и гориво нивоа и сл.

Режим контроле енергије
3 снаге режима, режима тамноплаве напајања (Х режим), чување енергије режим (режим рада С) и режим светло-дужност енергије (Л режим) можете да се пребаците на ће да се смањи губитак енергије. Комбинација 3 режима можете да смањење потрошње горива и да боље упознам различите услове рада.

Аутоматски пријављује грешку
То омогућава да кривица тест на себи ауто упозорење екран и кривица поруку сачували до 99,000 комаде отприлике да би се олакшала кривица позив и истрага током одржавања опреме. Постоје 3 нивоа упозорења приказа према јачина кривица.

Мотор се прегрева Ауто заштита
Заштиту од прегревања ће бити активан ако за хлађење температура премашује 102 ℃. Онда мотор ће не опеклине док систем ће смањити брзину мотора. Међутим , ако се за хлађење температура је превисока, оператор треба да искључимо направу по потреби и сазнај узрока квара.

Заштита притисак низак уље
Када уље притисак испод стандардне вредност, прекидач за притисак уља ће се затворити, текст упозорења ће приказати за 3с и онда мотор ће успорити да у стању мировања Нископропусни. У том случају, оператор треба да искључимо направу као што је потребно да заштити машину.

Одржавање Ауто подсети
Монитору ће периодично подсети оператор мењања моторно уље, уље и филтер елемент у постави интервал за подршку рутински сервис.

Главни оквир
Разуман распоред робусне главни оквир оптимизује искоришћење челични лимови.

Стајни
Поправи са тамноплаве оквир за структуру у облику X је подвргнута поновљене ограницена елемент аналитичко израчунавање и побољшати укупну крутост, снаге и торзионални отпора. Заварене су стајни из таблице конструкциони челици ниско легура са укупан процес контроле квалитета. Критична Шавови су у потпуности подвргнути кривица за откривање и стрес тест да бисте били сигурни у квалитету производа.

Појам
Ту су ребра и Гмаз колевка усред на стази везе. Користите м-тип фоке да осигура за подмазивање ефекат пин ролл и пин грм. Ефикасно продужава живот радног стаза.

Праћење ваљака
Разуман распоред ваљака стази боље дистрибуира стрес примењена на стази ципеле.

Носач ваљака
Носач рокери с поуздан укупне заптивање својство омогућава дуге службе живот.

Времеплов
Диск јединица запошљава увезене покретача високог квалитета и волан диск усваја високе фреквенције грејање укупне стврднуо процес да бисте омогућили одличан хабање отпор спољни опрему изнад.

Идлер јастук
Идлер јастук са високог квалитета заптивање елементе ефикасно гарантовати заптивне површине високог притиска у цилиндру блоку, опруге подвргава се посебно Термичка обрада да дозволи одличан умор отпор.

Такси шок апсорпције система
Такси љуска је инсталиран на перон кроз цусхионинг материјали који чине Силиконска уља и гума да сменим вибрације, смањење буке и гарантује удобност операција.

Екстерни структура такси
На кров и обе стране такси ојачаних челичне цеви да се побољша отпорност на замор и ослабљено капацитета. Структура за заштиту пада објекат је забрављен такси испред директно да олакша уклањање и самим тим Омогући машину да прилагоде услове рада и испуни услове наведене сигурност.

Wиндоwс
Стакло је одан такси директно без оквира за увећање у видном пољу. Прозори омогућавају слободан корекције да отвори/затвори предња и горњи прозор и стакло, осим тога, можете да подесите предње стакло на кров изнад оператор.

Предњи брисаци
Брисаи који се налази испред такси ступ увећава телефониста видно поље, омогућава се континуирани и интервални начина рада.

Сигурно и удобно такси
Лево /десно стуб врста армирано такси у складу са 15012117-2: 2008 и опционалне такси УЛИЗИЦЕ у складу 15010262:1998 године, да се осигура сигурност оператора. 2.7 м3 такси простор удобније Булдожер операција. Разуман распоред елемената контроле унутар такси омогућава једноставно руковање.

Стандардни такси опреме
Такси унутар обухвата цигара лакши, пепељаре, држача за чаше, капут кука, Пристиском и складиштење рогова, побољшавају удобност операција.

А /Ц система
Високе перформансе и здраву климу омогућава ваздух циркулиље. Концизно контролне табле и лако новинаре кључне операције, излаз ваздуха А/Ц мулти правцу омогућавајући брзо регулација такси унутар температуре и брзо да је тамо. Режим селф-Дијагностика квара олакшава одржавање А/Ц.

Делуxе даску
Удобно огибљење тип даску је обезбедио Хидраулични осујетило, за широку повражање су омогућава подршку струка и криву профил омогућава удобан јахање, дупли слајд стазу са више пута мулти-корак Уредбом омогућава корисницима различите пронаци најбоље држање, широко педале простор омогућава бесплатно депилирање истезање и ослобадја и оператор од умора операцију дуго времена.

Сигурносне браве џојстик
Хидрауличне сигурносне браве палицу за игру се налази на изван оквира наслон леву руку у таксију. Машина контроле је активна само када се палица за игру у на позицију, што може да спречи погрешна операција на ефикасан начин.

Контролна полуга
Разуман дизајна Контролна полуга чува оперативне напоре по принципу полугу, Ергономски дизајн омогућава оператор за одржавање природне зглоб и руку има став. Умерени џојстик потеза ослобадја и степен умора и осигурава прецизне контроле.

Прекидач контролне табле
На контролној табли у оквиру пилот лево/десно у концизно и естетске распоред и начин функционисања притисак на тастер је лако.

Бум и руку
Да се избори са високим оптерећењима током операције, Дизајн &амп; развој тима ЛОНКИНГ усваја конзервативнији дизајн филозофије, чува већи фактор сигурности, запошљава ограницена елемент анализе, обрачуна и оптимални дизајн да заврши развој бум и руку и бира на велике чврстоће ниско легура Конструкциони челични лимови за израду на бум и руку.

ПИН Ролл
Се основног елемента за повезивање уређаја за рад. ЛОНКИНГ бира професионалне пин отвор добављачи и тема тих отвора пин за откривање строго кривица да се осигура квалитета. Пин центрирање ЛОНКИНГ багера има дебеле хрома каросерију капут и високе површине заврши. Специјалан третман омогућава изузетно високе хабање отпорност и отпорност на корозију.

Канта
Кофа каросерија је направљена ниско легура и јака материјала и екстерни структура је направљена од велике чврстоће и отпорне на хабање челични лимови, који чине читав појачаног канту. Ова ископина нуди опције за различите кофа циљу испуњавања различитих радних.

Лако одржавање и сервис
Дизајн и распоред ЦДМ6150 је узео који пружа погодности за одржавање особа у обзир. Већину локација одржавања можете приступити у нивоу приземља да бисте омогућили брзу и високу ефикасност одржавање. 3 страни врата могу бити отворена током рутинске инспекције и одржавање, а свака тачка услуге је лако доступни. Одржавање поене су јасно идентификованих, лако управља. Електрични елементи су централизоване у оквиру електромашинским контролу у такси да бисте олакшали одржавање.

Дуго одржавања и сервиса циклус
Циклус одржавања и сервиса од ЦДМ6150 продужен за смањење колекцији сегмената одржавања и побољшати доступност.


Техничке карактеристикеЦДМ6150
МоторМоделЦумминс4БТАА3.9-ЦЦумминсQСБ4.5Оцењени напајања86 кW (117хп) /2200 обртаја у минути90 кW (122хп) /2200 обртаја у минутиМакс. обртног момента424 Н.м/1600 обртаја у минути489 Н.м/1500 обртаја у минутиРодила × удар102 мм × 120 мм107 мм × 124 ммРасељавање3,9 Л4,5 ЛКоментарОдржавање оцењени моћи за подизање нивоа 2300м.Оперативна тежинаРезимеПослују тежина: 14000 кг оперативни тежину укључује тежину 4600 мм стандардна бум, 2500 мм стандардна руку, 0.56 м3 стандардних канта,
500 мм чизмама, подмазујељ уља, за хлађење, пун дизел резервоар нафте и осталих стандардних конфигурација јединице...Под притиском45 кПаКапацитет флуидаРезервоар за гориво270 ЛСистем хлађења23 ЛМоторно уље14 ЛЗамахни диск јединице1,8 ЛПутујуци опрему2 × 2.5 ЛХидраулични флуид тенк159 ЛЗамах механизамРезимеВисок обртни моменат клип мотор и планетарни редуктор 2 фазе диск. КОЧИОНИ унутар учитавање моторних примењује се по
пролеже и издатих од стране хидрауличке јединице. Аутоматско коиење је доступна када замах контролу полугу у неутралну позицију.Замах брзина11.9 обртаја у минутиПутовање кроз јединицуРезимеИнтегрисана 2-брзина отпуљиваи Хидраулични мотор и редуктор диск јединицу, моторних и хидрауличне нафтовода су распоређене
унутар оквира стазу за спречавање штете узроковане отрцане пут површине. Мотор је обезбедио унутра
сервис кочнице и шок апсорпције вентил да се осигура ефикасно управљање и заустављање и поуздан коиењу.Тавелинг брзина3.34 -5.5 км/хГрадеабилитy35°(70%)МаxимумТрацтион113 кНПутујуци механизамШирина стандардне стази ципела500 ммне. на стази ципела43 (свака страна)не. од царриерроллерс2 (свака страна)не. на стази ваљака7 (свака страна)Хидраулички системГлавна пумпаОбострано осно варијабилном клип пумпеПилот пумпазупчастом пумпом (интегрисана у главна пумпа)Макс. проток система2 × 120 Л / минМакс. притисак опреме34.3 МПаМакс. пилот притисак3.9 МПаРадна опремаСваку радњу машина је под контролом пилота. Зар не полугу контролише и кретања бум и канту док
леву полугу контролише на руку кретања и горњем структура замах. Пилот вентил за стопало је обезбедио полугу
џојстик направом путовања или претвара стопало или полуга. Путујуци управљам усваја соленоид прекидач контроле.Електрични системСистем напон: 24 В батерије: 12 В, 120 А × 2


Величина транспорта
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.


Бум дужина (мм)4600
Рука дужина (мм)2500
ленгтх (мм ) за Транспорт7930
б укупни транспортни хеигхт(мм)3070
ц "улозак" удаљеност (мм)2880
д радиус(мм) слеwинг реп2250
е цлеаранце(мм) земљу протутеже924
ф стази гауге(мм)1990 године
г укупна транспорта wидтх(мм)2590
х горња структура wидтх(мм)2500
Пратим Стандард ципела wидтх(мм)500
Ј Мин. тлу цлеаранце(мм)422
Такси хеигхт(мм)2868


Оперативни распон
Следећи величине приближно толику опреме од стандардне конфигурације.


Бум дужина (мм)4600
Рука дужина (мм)2500
аМаx. копање радиус(мм):8336
б , Маx. копање дептх(мм):5542
ц Макс. копање хеигхт(мм):8343
д Маx. бацање хеигхт(мм):6160
е , Макс. копање радијуса на гроунд(мм):8214
Макс. кофа прекидима форце-ИСО(кН):132.4
Макс. рука прекидима форце-ИСО(кН):85.6


Стандардна опрема
Сљедеће ставке опреме су део све стандардне опреме. Поред тога, стандардне конфигурације ће променити заједно са производ преправке.
За више информација, обратите се локалном агент.
АлтернаторСуспензија тип прилагодљиве даску
Платформа рада лампе (2)Покретан појас
Лампа ради бум (1)Пепељару и цигара лакши
Отпоран на воду електричне линије спајањаДржача за чаше
Оригинални мотор YанмарА /Ц система са брзо отопи
Филтер за ваздух радијални печатДва додатна педале може бити инсталиран.
Ваздух префилтерХидрауличне сигурносне браве џојстик
За раздвајање уље-водаРадио
Филтер гориваДатотека џепу
Радијатор таласао зид са чишћење простораКапу и капут кука
Резервоар за гориво великог волуменаСталак за складиштење
Помоћни Хидраулички вентил (1)Унутрашње расвете опреме
Ауто замах паркинг паузуДупла стерео звучника
Бум /рука која држи функција контролеОпенабле Кровни прозор
ПротутежеБрисац и прање
Закључај врата и брава заклонЗадњи прозор (бег излаз)
А /Ц стационарне кондензаторБег чекић
Рука поновну активацију колоАнтибактеријска гуменом тепиху
Двострука брзина путовањаГашење
Предњи идлер и идлер јастукГрафички монитора
Воћња точакПриказ датума и времена
Централна замах спајањаПриказ Државни апарат
Појам гардеРадни сат приказа
Подесиви руконаслонТренутни приказ брзине мотора
Из ваздуха и појас (без радија звучник)Порука упозорења


Опционалне опреме
Опционалне опреме могу се разликовати од овај прируцник. За више информација, обратите се локалном агент.
КантаОперативне конзолеСтајниПомоћни Хидраулички јединица и нафтовода
Уски кофа 0,1 м ³ опште кофа 0,25 м ³ опште канту 0.36 м ³ опште канту 0.39 м ³ слободи материалбуцкет 0.42 м ³Лампа ради упозорења500 мм троструки гроусер ципелеРазбијање Хамер нафтовода
Такси кров штити нето600 мм троструки гроусер ципелеХидраулични провала чекић
Такси предњи крај полу-заштита нетПојам гумени блок
Такси предњи крај интеграл заштита нетПутовања упозорење уређај


Hot Tags: цдм6150 Хидраулични Гмаз Булдожер, Кина, произвођача 'Добављачи', фабрика, ниска цена, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback