Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


ЦДМ6068 Хидраулични Гмаз Булдожер

ЦДМ6068 Хидраулични Гмаз Булдожер

Грађевинске машине ЦДМ6085 функције: ЦДМ6085 је опремљена са лоwноисе, ниска емисија, мале величине и јаке силе YАНМАР мотора. То је такође опремљен је пумпа оптерећење независна проток дистрибутио

Detailed description

Грађевинске машине ЦДМ6085 функције:

ЦДМ6085 је опремљена са лоwноисе, ниска емисија, мале величине и јаке силе YАНМАР мотора. Такође опремљен је пумпа оптерећење независна проток дистрибуције контролног система (ЛУДВ) невезано од учитавања притисак. Апарат има многе карактеристике, као што су штеди енергију, потпуно опремљени, добра стабилност, висока продуктивност, простран и удобан такси итд.
ЦДМ6085 је распрострањен формуниципал инжењеринг, врт пројекта, наводњавање и воде цонсерванцy цонструцтионетц.

Yанмар ТНВ серију мотора
Оригинални Yанмар мотор 4 цилиндра, 4-удар, ето, директног убризгавања. То је моћан и љтеди гориво. Користећи јединствени Побрините технологију Yанмар, велике пригуљиваи и нови тип хлађење вентилатор, ефективним смањењем буке и вибрација овог рачунара. И није одступала од Еуро Ⅲ А емисионе стандардни мотор је опционално.

Систем за филтрирање
Филтер за ваздух дуални елемент висока ефикасност осигурава квалитет мотор улаз зрака. Поред тога, пред-филтер за ваздух можете извршити груба Филтрација преко зрака за омогућавање операција под условима рада квалитета јадни ваздуха и продужити интервал одржавања филтера ваздуха. Филтер горива велике прецизности уље-вода за раздвајање и т ће филтрате гориво много пута да се осигура квалитет горива и нахранио мотор.

Систем хлађења
Паралелни радијатор за хлађење има боље хлађење ефекат и сервис лакше.

Одржавање и сервис
Лако одржавање мотор директног убризгавања умањује трошкове одржавања... Ово ће повећа ефикасност услуга, смањити купаца бригу о услузи и осигура посећеност од ископина.

Контролни режим
Нови ЛУДВ систем је у стању да добро контролу поступци сваке групе калем од више јединица вентил и да дистрибуирате снага мотора као највећу пропорцију према потребама система, како би се схватити најбоље одговарају под разним условима рада или радно оптерећење и резултира највећу ефикасност операција, као и побољшања оперативне стабилности и поузданости откривене.

Функције
Детаљну контролу брзине ротације (у покретања кретања).
Контролу тока и притисак у исто време.
Ефикасна контрола брзина ротације (када је повезан са другим покрети).
Убрзање и успоравање запажено.

Хидраулични помоћни вентил
Главни вентил је обезбеђена са скупом стенд-бај вентиле да би се олакшала инсталација програма других прибор као што су најновије цекиц.

Систем за филтрирање
Хидраулични коло је опремљен висококвалитетно Хидраулични флуид филтер који се може продужити живот сервис хидрауличних елемената.

Распоред компоненти
Посебан дизајн хидрауличних система и компоненти локација може да побољша ефикасност система рачунара. Сегменти су распоређене пажљиво да скратите на линије за повезивање, а самим тим да смањи трење и притисак директна линија.

Монитор
Велики ЛЦД дисплеј пружа згодно визуелни кориснички интерфејс. Параметре операције машине, као што су брзина мотора, за хлађење температура, притисак уља у мотору, ниво горива, у реалном времену и историјски мане, може бити приказан на монитору за кристалима.

Аутоматски пријављује грешку
Што је довело до отказивања машине и аутоматско аларм кроз звук, светло и текст.

Главни оквир
Разуман распоред робусне главни оквир оптимизује искоришћење челични лимови.

Стајни
Поправи са тамноплаве оквир за структуру у облику X је подвргнута поновљене ограницена елемент аналитичко израчунавање и побољшати укупну крутост, снаге и торзионални отпора. Заварене су стајни из таблице конструкциони челици ниско легура са укупан процес контроле квалитета. Критична Шавови су у потпуности подвргнути кривица за откривање и стрес тест да бисте били сигурни у квалитету производа.

Појам
Ту су ребра и Гмаз колевка усред на стази везе. Користите м-тип фоке да осигура за подмазивање ефекат пин и пин апартмана. Ефикасно продужава живот радног стаза.

Времеплов
Диск јединица запошљава увезене покретача високог квалитета и волан диск усваја високе фреквенције грејање укупне стврднуо процес да бисте омогућили одличан хабање отпор спољни опрему изнад.

Идлер јастук
Идлер јастук са високог квалитета заптивање елементе ефикасно гарантовати заптивне површине високог притиска у цилиндру блоку, опруге подвргава се посебно Термичка обрада да дозволи одличан умор отпор.

Такси шок апсорпције система
Такси љуска је инсталиран на перон кроз цусхионинг материјали који чине Силиконска уља и гума да сменим вибрације, смањење буке и гарантује удобност операција.

Wиндоwс
Стакло је одан такси директно без оквира за увећање у видном пољу. Прозори омогућавају слободан корекције да отвори/затвори предња и горњи прозор и стакло, осим тога, можете да подесите предње стакло на кров изнад оператор.

Предњи брисаци
Брисаи који се налази испред такси ступ увећава телефониста видно поље, омогућава се континуирани и интервални начина рада.

Сигурно и удобно такси
Простран и мулти-функционални такси дизајниран према ергономицс побољшава удобност за оператера. Разуман распоред елемената контроле унутар такси омогућава једноставно руковање.

Стандардни такси опреме
Такси унутар укључује цигара лакши, пепељаре, држача за чаше, сталак за складиштење, капут кука, бег цекиц, и гашење.

А /Ц система
Високе перформансе и здраву климу омогућава ваздух циркулиље. Концизно контролне табле и лако новинаре кључне операције, излаз ваздуха А/Ц мулти правцу омогућавајући брзо регулација такси унутар температуре и брзо да је тамо.

Делуxе даску
Удобно огибљење тип даску је обезбедио Хидраулични осујетило, за широку повражање су омогућава подршку струка и криву профил омогућава удобан јахање, дупли слајд стазу са више пута мулти-корак Уредбом омогућава корисницима различите пронаци најбоље држање, широко педале простор омогућава бесплатно депилирање истезање и ослобадја и оператор од умора операцију дуго времена.

Сигурносне браве џојстик
Хидрауличне сигурносне браве палицу за игру се налази на спољашњој страни центар за наслон леву руку у такси. Машина контроле је активна само када се палица за игру у на позицију, што може да спречи погрешна операција на ефикасан начин.

Контролна полуга
Разуман дизајна Контролна полуга чува оперативне напоре по принципу полугу, Ергономски дизајн омогућава оператор за одржавање природне зглоб и руку има став. Умерени џојстик потеза ослобадја и степен умора и осигурава прецизне контроле.

Прекидач контролне табле
На контролној табли у оквиру пилот лево/десно у концизно и естетске распоред и начин функционисања притисак на тастер је лако.

Бум и руку
Да се избори са високим оптерећењима током операције, Дизајн &амп; развој тима ЛОНКИНГ усваја много ажурне дизајна идеја, чува већи фактор сигурности, запошљава ограницена елемент анализе, обрачуна и оптимални дизајн да заврши развој бум и руку и бира на велике чврстоће ниско легура Конструкциони челични лимови за израду на бум и руку.

ПИН отвор
Се основног елемента за везу радне опреме. ЛОНКИНГ бира професионалне пин отвор добављачи и тема тих отвора пин за откривање строго кривица да се осигура квалитета. Пин центрирање ЛОНКИНГ багера има дебеле хрома каросерију капут и високе површине заврши. Специјалан третман омогућава изузетно високе хабање отпорност и отпорност на корозију.

Канта
Кофа каросерија је направљена ниско легура и јака материјала и екстерни структура је направљена од велике чврстоће и отпорне на хабање челични лимови, који чине читав појачаног канту. Стандардних канта са стан-под који је хваљен од стране корисника је погодније за формацију услове. Ова ископина нуди опције за различите кофа циљу испуњавања различитих радних.

Лако одржавање и сервис
Дизајн и распоред ЦДМ6085 сматрају да пружа погодности за одржавање особље. Већину локација одржавања можете приступити у нивоу приземља да бисте омогућили брзу и високу ефикасност одржавање. Одржавање поене су јасно идентификованих, лако управља. Електрични елементи су близу са спољне стране машину да бисте олакшали одржавање.

Дуго одржавања и сервиса циклус
Циклус одржавања и сервиса од ЦДМ6085 продужен за смањење колекцији сегмената одржавања и побољшати доступност.


Техничке карактеристикеЦДМ6085
МоторМоделYанмар4ТНВ98Т-СФНYанмар4ТНВ98Т-ЗСЛYОцењени напајања57.7 кW (78.5 хп) 2200 обртаја у минути56.5 кW (76.8 хп) 2200 обртаја у минутиРодила × удар98 мм × 110 мм98 мм × 110 ммРасељавање3.319 Л3.319 ЛМин . потрошње горива244 г/кw.хКоментарОдржавање оцењени моћи за подизање нивоа 2300м.Оперативна тежинаРезимеПослују кг тежине: 8600 операционом тежину укључује тежину 3720 мм стандардна бум, 1665 мм стандардна руку, 0.36 м3 стандардних канта,
450 мм чизмама, подмазујељ уља, за хлађење, пун дизел резервоар нафте и осталих стандардних конфигурација јединица.Под притиском37 кПаКапацитет флуидаРезервоар за гориво146 ЛХидраулични флуид тенк120 ЛСистем хлађења19 ЛМоторно уље12 ЛЗамахни диск јединице2 ЛПутујуци опрему2 × 1.4 ЛЗамах моторРезимеОтпуљиваи тип (са сигурносни вентил и затворен тип кочнице)Замах брзина11.69 обртаја у минутиПутовање кроз моторРезимеОтпуљиваи тип (са сигурносни вентил и затворен тип кочнице)Тавелинг брзина2.8 -4.5 км/хГрадеабилитy35°(70%)МаxимумТрацтион75.2 кНПутујуци механизамШирина стандардне стази ципела450 ммне. на стази ципела38 (свака страна)не. од царриерроллерс1 (свака страна)не. на стази ваљака5 (свака страна)Хидраулички системГлавна пумпаАксијални варијабилном клип пумпеМакс. проток система74.8 × 2 Л/мин165 Л/минМаx.Прессуре28.5 МПаМакс. пилот притисак3.7 МПаРадна опремаСваку радњу машина је под контролом пилота. Праву полугу контролише и кретања бум и
Бакете док леву полугу контролише на руку кретања и горњем структура замах. Стопало пилот
вентил је обезбедио на полугу џојстик направом путовања или претвара стопало или полуга.
Путујуци управљам усваја соленоид прекидач контроле.Електрични системСистем напон: 24 В батерије: 12 В, 100 А

Величина транспорта
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.

Бум дужина (мм)3720
Рука дужина (мм)1665
Транспорт дужину (мм)6186
б укупни транспортни висина (мм)2743
ц "улозак" удаљеност (мм)2130
д слеwинг радијуса реп (мм)1804
е против тег од тла (мм)803
казаљка појам ф (мм)1750
г укупна транспорта ширина (мм)2200
х горња структура ширина (мм)2160
Пратим Стандард ципела ширина (мм)450
Ј Мин. од тла (мм)356
Такси хеигхт(мм)2743


Оперативни распон
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.Бум дужина (мм)3720
Рука дужина (мм)1665
За Маx. копање радијус (мм)6388
Б , Макс. Дубина копања (мм)4140
Ц Макс. копање висина (мм)7123
Д , Макс. бацање висина (мм)5119
Е , Макс. радијус копања на терену (мм)6245
Ф Дозер висина (мм)395
Макс. кофа прекидима сила-ИСО (кН)64.1
Макс. рука прекидима сила-ИСО (кН)43.5


Стандардна опрема
Сљедеће ставке опреме су део све стандардне опреме. Поред тога, стандардне конфигурације ће променити заједно са производ преправке.
За више информација, обратите се локалном агент.
АлтернаторСуспензија тип прилагодљиве даску
Платформа рада лампе (2)Покретан појас
Лампа ради бум (1)Пепељару и цигара лакши
Отпоран на воду електричне линије спајањаДржача за чаше
Оригинални мотор YанмарА /Ц система са брзо отопи
Филтер за ваздух радијални печатДва додатна педале може бити инсталиран.
Ваздух префилтерХидрауличне сигурносне браве џојстик
За раздвајање уље-водаРадио
Филтер гориваДатотека џепу
Радијатор таласао зид са чишћење простораКапу и капут кука
Резервоар за гориво великог волуменаСталак за складиштење
Помоћни Хидраулички вентил (1)Унутрашње расвете опреме
Ауто замах паркинг паузуДупла стерео звучника
Бум /рука која држи функција контролеОпенабле Кровни прозор
ПротутежеБрисац и прање
Закључај врата и брава заклонЗадњи прозор (бег излаз)
А /Ц стационарне кондензаторБег чекић
Рука поновну активацију колоАнтибактеријска гуменом тепиху
Двострука брзина путовањаГашење
Предњи идлер и идлер јастукГрафички монитора
Воћња точакПриказ датума и времена
Централна замах спајањаПриказ Државни апарат
Појам гардеРадни сат приказа
Подесиви руконаслонТренутни приказ брзине мотора
Из ваздуха и појас (без радија звучник)Порука упозорења


Опционалне опреме
Опционалне опреме могу се разликовати од овај прируцник. За више информација, обратите се локалном агент.
КантаОперативне конзолеСтајниПомоћни Хидраулички јединица и нафтовода
Уски кофа 0,1 м ³ опште кофа 0,25 м ³ опште канту 0.36 м ³ опште канту 0.39 м ³ слободи материалбуцкет 0.42 м ³Лампа ради упозорења500 мм троструки гроусер ципелеРазбијање Хамер нафтовода
Такси кров штити нето600 мм троструки гроусер ципелеХидраулични провала чекић
Такси предњи крај полу-заштита нетПојам гумени блок
Такси предњи крај интеграл заштита нетПутовања упозорење уређај
Hot Tags: цдм6068 Хидраулични Гмаз Булдожер, Кина, произвођача 'Добављачи', фабрика, ниска цена, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback