Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


ЦДМ6065 Хидраулични Гмаз Булдожер

ЦДМ6065 Хидраулични Гмаз Булдожер

Грађевинске машине ЦДМ6065 функције: ЦДМ6065 је опремљена са ниско бука, ниска емисија, мале величине и јаке силе Yанмар мотора. Такође опремљен је нови тип независна проток дистрибу

Detailed description

Грађевинске машине ЦДМ6065 функције:

ЦДМ6065 је опремљена са ниско бука, ниска емисија, мале величине и јаке силе Yанмар мотора. Такође опремљен је нови тип независна проток Хидраулички систем дистрибуције (ЛУДВ) невезано од учитавања притисак. Направа је власник карактеристике штеди енергију, потпуно функционалан, добра стабилност, висока продуктивност, пространа и удобна кабина итд.
ЦДМ6065 је у широкој употреби за општинске инжењеринг, врт пројекта, наводњавање вода цонсерванцy изградња и сл.

Yанмар ТНВ серију мотора
Нов мотор 4 цилиндра, 4-удар, ето, директног убризгавања Yанмар Јапан увезени. То је моћан и љтеди гориво. Користећи јединствени Побрините технологију Yанмар, велике пригуљиваи и нову врсту вентилатор, ефикасно смањује буке и вибрација овог рачунара. И опционално са мотором није одступала од Еуро Ⅲ А емисионе стандардни.

Систем за филтрирање
Висока ефикасност филтер за двојно ваздух осигурава квалитет мотор улаз зрака. Поред тога, пред-филтер за ваздух можете извршити груба Филтрација преко зрака за омогућавање операција под условима рада квалитета јадни ваздуха и продужити интервал одржавања филтера ваздуха. Филтер горива уља-вода за раздвајање и велике прецизности ће филтрате гориво много пута да се осигура квалитет горива и нахранио мотор.

Систем хлађења
Паралелни радијатор за хлађење олакшава боље расхладног ефекта и одржавање.

Одржавање и сервис
Лако одржавање мотор директног убризгавања умањује трошкове одржавања. Ово ће смањити муштерије брине о сервису и да осигура посећеност од ископина.

Контролни режим
Нова сила ЛУДВ избалансиран систем и систем дистрибуције протока без обзира на то учитавање притисак је у стању да детаљну контролу поступци сваке групе вентил језгра више вентил и да дистрибуирате снага мотора као највећу пропорцију према потребама система, како би се схватио најприкладнији софтвер под мноштво ради услова или радно оптерећење и резултира највећа операција ефикасност , као и побољшање Булдожер оперативне стабилности и поузданости.

Функције
Детаљну контролу брзине ротације (у и кретања почиње &амп; операције).
Контролу тока и притисак у исто време.
Ефикасна контрола брзина ротације (када је повезан са другим покрети).
Убрзање и успоравање запажено.
Рука регенерацију коло, да промовише ископао брзине.

Хидраулични помоћни вентил
Главни вентил је обезбеђена са скупом стенд-бај вентиле да би се олакшала инсталација програма других прибор као што су најновије цекиц.

Систем за филтрирање
Хидраулични коло је опремљен висококвалитетно Хидраулични флуид филтера који се може продужити живот сервис хидрауличних елемената.

Распоред компоненти
Посебан дизајн хидрауличних система и компоненти локација може да побољша ефикасност система рачунара. Сегменти су распоређене пажљиво да скратите повезивање цеви и самим тим смањити цеви трење и притисак.

Монитор
Велики ЛЦД дисплеј обезбеђује погодан визуелни операција интерфејс, направа ради стања и операција параметре као што су мотор ротира брзином, за хлађење температура, притисак уља у мотору, ниво горива, у реалном времену и историјски мане приказане су интуитивно.

Аутоматски пријављује грешку
Упозоравајући машина неуспех кроз звук, светло, и текст и аутоматски аларм.

Главни оквир
Разуман распоред снажног горњег оквира оптимизује искоришћење челични лимови.

Стајни
Поправи са тамноплаве оквир за структуру у облику X је подвргнута поновљене анализе и рачунања, то побољшати укупну крутост, снаге и тортион отпора. Заварене су стајни из таблице конструкциони челици ниско легура са укупан процес контроле квалитета. Критична за варење поред потпуно подвргава се кривица за откривање и стрес тест да се осигура квалитета производа &амп; трајност.

Појам
Постоје интензивирање ребра и Гмаз колевка усред на стази везе. Користите М-тип уља фока да осигура за подмазивање ефекат пин и пин апартмана. Ефикасно продужава живот радног стаза.

Времеплов
Диск јединице запошљава увезене покретача високог квалитета, и покретачка моторног опрему прстен усваја високе фреквенције грејање укупне стврднуо процес да бисте омогућили одличан хабање отпор спољни опрему изнад.

Идлер јастук
Идлер јастук са високог квалитета заптивање елементе ефикасно гарантује заптивне површине високог притиска у цилиндру блоку, тенсионинг опруге подвргава се посебно Термичка обрада да дозволи одличан умор отпор.

Такси шок апсорпције система
Такси љуска је инсталиран на перон кроз цусхионинг материјали који чине Силиконска уља и гума да сменим вибрације, смањење буке и гарантује удобност операција.

Wиндоwс
Стакло је одан колиби директно без оквира за увећање у видном пољу. Прозори омогућавају слободан корекције да отвори/затвори предња и горњи прозор и стакло, осим тога, можете да подесите предње стакло на кров изнад оператор.

Предњи брисаци
Брисаи који се налази испред колибе ступ увећава телефониста видно поље, омогућава се континуирани и интервални начина рада.

Сигурно и удобно такси
У пространом и мултифункционалним колибу дизајниран према ергономицс побољшава удобност за оператера. Разуман распоред елемената контроле у викендици омогућава једноставно руковање.

Стандардна кабина опреме
У кабину унутар укључује цигара лакши, пепељару, држача за чаше, сталак за складиштење, капут кука, бег цекиц, и гашење.

А /Ц система
Високе перформансе и здраву климу омогућава ваздух циркулиље. Концизно контролне табле и лако новинаре кључне операције, излаз ваздуха А/Ц мулти правцу омогућавајући брзо регулација такси унутар температуре и брзо да је тамо.

Делуxе даску
Удобно огибљење даску је обезбедио Хидраулични осујетило, за широку повражање су омогућава подршку струка и криву профил омогућава удобан јахање, дупли слајд стазу са више пута мулти-корак Уредбом омогућава корисницима различите пронаци најбоље држање, широко педале простор омогућава бесплатно депилирање истезање и ослобадја и оператор од умора операцију дуго времена.

Сигурносне браве џојстик
Хидраулични сигурност брава радост штап се налази на изван оквира наслон леву руку у кабини. Машина контроле је активна само када се палица за игру у на позицију, што може да спречи погрешна операција на ефикасан начин.

Контролна полуга
Разуман дизајна Контролна полуга чува оперативне напоре по принципу полугу, Ергономски дизајн омогућава оператор за одржавање природне зглоб и руку има став. Умерени џојстик потеза ослобадја и степен умора и осигурава прецизне контроле.

Прекидач контролне табле
На контролној табли у оквиру пилот лево/десно у концизно и естетске распоред и начин функционисања притисак на тастер је лако.

Бум и руку
Да се избори са тешке оптерећења током операције, Дизајн &амп; развој тима ЛОНКИНГ усваја много ажурне дизајна идеја, чува већи фактор сигурности, запошљава поновљене анализе, обрачуна и оптимални дизајн да заврши развој бум и руку и бира на велике чврстоће ниско легура Конструкциони челични лимови за израду на бум и руку.

ПИН отвор
Се основног елемента за везу радне опреме. ЛОНКИНГ бира професионалне пин отвор добављачи и тема тих отвора пин за откривање строго кривица да се осигура квалитета. Пин центрирање ЛОНКИНГ багера има дебеле хрома каросерију капут и високе површине заврши. Специјалан третман омогућава изузетно високе хабање отпорност и отпорност на корозију.

Канта
Кофа каросерија је направљена ниско легура и јака материјала и екстерни структура је направљена од велике чврстоће и отпорне на хабање челични лимови, који чине читав појачаног канту. Стандардних канта са стан-под који је хваљен од стране корисника је погодније за нивелацију услове. Ова ископина нуди опције за различите кофа циљу испуњавања различитих радних.

Лако одржавање и сервис
Дизајн и распоред ЦДМ6065 сматрају да пружа погодности за одржавање особље. Већину локација одржавања можете приступити у нивоу приземља да бисте омогућили брзу и високу ефикасност одржавање. Одржавање поене су јасно идентификованих, лако управља. Електрични елементи су близу са спољне стране машину да бисте олакшали одржавање.

Дуго одржавања и сервиса циклус
Циклус одржавања и сервиса од ЦДМ6065 продужен за смањење колекцији сегмената одржавања и побољшати доступност.


Техничке карактеристике

ЦДМ6065

Мотор

Модел

Yанмар 4ТНВ94Л-ПЛК

Yанмар 4ТНВ98-ЗСЛК

Оцењени напајања

43,3 кW(58.8 хп) 2400 рпм

46.3 кW(58.6 хп) 2200 обртаја у минути

Родила × удар

94 мм × 110 мм

98 мм × 110 мм

Расељавање

3.054 Л

3.319 Л

Мин . потрошње горива

220 г/кw.х

Оперативна тежина

Резиме

Послују тежина: 6050 кг оперативни тежину укључује тежину 3000мм стандардна бум, 1550мм стандардна руку,
0.25 м3 стандардних канта, 400мм чизмама, уље за подмазивање, за хлађење, пуну дизел резервоар нафте и осталих стандардних конфигурација јединице.

Под притиском

32 кПа

Капацитет флуида

Резервоар за гориво

134 Л

95 Л

Систем хлађења

15 ЛИТАРА

Моторно уље

10.5 Л

Замахни диск јединице

1.2 Л

Путујуци опрему

2 × 1 Л

Хидраулични флуид тенк

115 Л

Замах мотор

Резиме

Отпуљиваи тип (са сигурносни вентил и затворен тип кочнице)

Замах брзина

11 обртаја у минути

Путовање кроз мотор

Резиме

Отпуљиваи тип (са сигурносни вентил и затворен тип кочнице)

Тавелинг брзина

2,5 -5.0 км/х

Градеабилитy

35°(70%)

МаxимумТрацтион

58.3 кН

Путујуци механизам

Ширина стандардне стази ципела

400 мм

не. на стази ципела

39 (свака страна)

не. од царриерроллерс

1 (свака страна)

не. на стази ваљака

5 (свака страна)

Хидраулички систем

Главна пумпа

Аксијални варијабилном клип пумпе

Макс. проток система

146 Л/мин

156.2 Л/мин

Макс. притисак опреме

24.5 МПа

Макс. пилот притисак

3.7 МПа

Радна опрема

Сваку радњу машина је под контролом пилота.
Зар не полугу контролише и кретања бум и кофа приликом контроле за леву полугу
рука кретања и горњем структура замах. Пилот вентил за стопало је обезбедио полугу палицу за игру
за контролу машина путовања или претвара стопало или полуга. Путујуци управљам усваја соленоид прекидач контроле.

Електрични систем

Систем напон: 24 В батерије: 12 В, 85 А


Величина транспорта
Следећи величине приближно до тога опреме од стандардне конфигурације.

Бум дужина (мм)3000
Рука дужина (мм)1550
Транспорт дужину (мм)5850
б укупни транспортни висина (мм)2618
ц "улозак" удаљеност (мм)1900
д слеwинг радијуса реп (мм)1705
е против тег од тла (мм)703
казаљка појам ф (мм)1600
г укупна транспорта ширина (мм)2000
х горња структура ширина (мм)1940
Пратим Стандард ципела ширина (мм)400
ј Мин. од тла (мм)323
Такси висина (мм)2618


Оперативни распон
Следећи величине приближно толику опреме од стандардне конфигурације.

Бум дужина (мм)3000
Рука дужина (мм)1550
За Маx. копање радијус (мм)6096
Б , Макс. Дубина копања (мм)3762
Ц Макс. копање висина (мм)5965
Д , Макс. бацање висина (мм)4135
Е , Макс. радијус копања на терену (мм)5953
Макс. кофа прекидима присилити ИСО (кН)44.8
Макс. рука прекидима присилити ИСО (кН)31.4


Стандардна опрема
Сљедеће ставке опреме су део све стандардне опреме. Поред тога, стандардне конфигурације ће променити заједно са производ преправке. За више информација, обратите се локалном агент.

АлтернаторСуспензија тип прилагодљиве даску
Платформа рада лампе (2)Покретан појас
Лампа ради бум (1)Пепељару и цигара лакши
Отпоран на воду електричне линије спајањаДржача за чаше
Оригинални мотор YанмарА /Ц система са брзо отопи
Филтер за ваздух радијални печатДва додатна педале може бити инсталиран.
Ваздух префилтерХидрауличне сигурносне браве џојстик
За раздвајање уље-водаРадио
Филтер гориваДатотека џепу
Радијатор таласао зид са чишћење простораКапу и капут кука
Резервоар за гориво великог волуменаСталак за складиштење
Помоћни Хидраулички вентил (1)Унутрашње расвете опреме
Ауто замах паркинг паузуДупла стерео звучника
Функција контроле бум/АрмхолдингОпенабле Кровни прозор
ПротутежеБрисац и прање
Закључај врата и брава заклонЗадњи прозор (бег излаз)
А /Ц стационарне кондензаторБег чекић
Рука поновну активацију колоАнтибактеријска гуменом тепиху
Двострука брзина путовањаГашење
Предњи идлер и идлер јастукГрафички монитора
Воћња точакПриказ датума и времена
Централна замах спајањаПриказ Државни апарат
Појам гардеРадни сат приказа
Подесиви руконаслонТренутни приказ брзине мотора
Из ваздуха и појас (без радија звучник)Порука упозорења


Опционалне опреме
Опционалне опреме могу се разликовати од овај прируцник. За више информација, обратите се локалном агент.

КантаОперативне конзолеСтајниПомоћни Хидраулички јединица и нафтовода
Уски кофа 0,1 м ³ опште кофа 0.2 м ³ опште кофа 0.23 м ³ слободи материалбуцкет 0.31 м ³Лампа ради упозорења500 мм троструки гроусер ципелеРазбијање Хамер нафтовода
600 мм троструки гроусер ципелеХидраулични провала чекић
Појам гумени блок
Путовања упозорење уређај

Hot Tags: цдм6065 Хидраулични Гмаз Булдожер, Кина, произвођача 'Добављачи', фабрика, ниска цена, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback