Дом > о нама
Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


АКW групе Ентерприсе је добављач разноврстан производа са премиум квалитета, најбољи професионални саветник и најниже цене ресурса приступа кроз нам инвеститори, производи, производи професионално и АКW група одговорност је да водим преговоре менаџмент, Маркетинг стратегије, комерцијални бизнис и пружила решење за одређени захтев од клијената и потрошача.


 • Наше фабрике и производа


  Цемента : Зхењианг ДанТу YуанФа гради материјалне Цо., Лтд
  Челик моста: Зхењианг пут мост Цо., Лтд
  Марцхинерy : Зхењианг грађевинске машине Цо., Лтд
  Хемијски производи: Зхењианг Цхемиаро Цо., Лтд
  Четке за цивилну употребу и индустријску употребу: Зхењианг четка за косу Цо., Лтд

 • Капацитет:

  Смо задовољиле један обиман у зависности од клијената и купаца нудећи широк спектар производа платформа, која обухвата све већи избор прилагођени комерцијалне и личне линије производа.

 • Одговорност:

  Непрекидно смо проценити и одговорити на мења динамиком тржишта, како бисмо могли брзо на развија потребе таквих продуцентима, ефективно упозна тржишним изазовима, и искористите предности избија пословне прилике. Ова пракса нам омогућава да усвоји заснованих на захтев приступ развоју производа које прилагођене решења и врхунску услугу за наше купце и клијенте.