Категорија производа

Qo'shish: Xona 109 Bino 4, ChunTianLi Cu ko'chasi, ZhengRunZhou Yo'l, RunZhou Avenue, ZhenJiang Siti, JiangSu viloyati, Xitoy

Pochta kodi: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktlar: Jek Vang

Email: jackwang@akwchina.com


Челик мост

Успех понтонски мост био због једноставност у израду и скупштина његове модуларне компоненте, у комбинацији са могућношћу да подигне и распоредити

Detailed description

Успех понтонски мост био због једноставност у израду и скупштина његове модуларне компоненте, у комбинацији са могућношћу да подигне и распоредити секције са минимумом од помоћ од тешке опреме. Вецина , ако не и све, претходног дизајна за војне мостова потребна дизалица да укине пред окупљеним моста и спустите га на своје место. Баилеy делове биле направљене од стандардних челичних легура и били довољно једноставно да би делова у бројним различитим фабрике могао бити потпуно заменљива. Сваки појединачни сегмент могао бити ношена мали број људи, омогућавајући инжењери војску да се лакше и брже него раније, у припреми пут за трупе и матéриел напредују иза њих. Коначно , модуларном дизајну дозвољено инжењери изградити сваки мост бити дуга и јака по потреби удвостручавање или утростручавања се на подршку од врата или на роадбед одељака.

Основни мост се састоји од три главна сегмента. Мост је снагу обезбеђује панели са страна. У комисији су 10 дужине (3,0 м),5 метара висок (1,5 м), Крос-кренули са припремама правоугаоника и да свако кила 570 (260 кг), могу да буду уклоњене до 6 људи. На табли је изграђен заварене челика. Горња и доња акорд на свакој табли је имао међусобно повезаних мушке и женске папучица инжењери могли са уграреним табла која повезује игле.

Под моста састоји се од бројних трансомс 19-звук (5,8 м) које се покрећу преко моста, са 10 метара дугим (3,0 м) доушнике покренута између њих на дну, формирање квадрат. Трансомс поставите на нижи акорд од комисија, а кљеста држите их заједно. Доушнике налазе се на врху довршених структурни оквир и дрвена барци је стављена на врху доушнике да пружи на роадбед. Рибандс Громе трупу да љтампа. Касније у рату, дрвени трупу била је покривена челичне лимове, који су били отпорнији на штету узроковану тенкова.

Свака јединица изграђена на овај начин креира једну 10 дужине (3,0 м) део моста, са роадбед је 12-звук (3.7 м). Након довршетка једну секцију је обично гурнуло напред преко ваљака на на мост, а други одељак саградио иза тога. И онда повезани су заједно са иглама утиснут у рупе у угловима панела.

За додатну снагу неколико панела (и трансомс) може да постоји реза с обе стране моста, на три. Друго решење је да вертикално слагање панела. Са три панела преко и два средња, понтонски мост може да подржава тенкове преко распон за 200 стопа (61 м). Фоотwаyс може да се инсталира са спољне стране од врата, -од врата формирају ефикасну баријеру између ногу и возило промет и омогућити Колског безбедно користити мост.

Корисна функција програма понтонски мост јесте његова способност да се покрене са једне стране неку празнину. У овом систему фронта-већи део моста је под углом горе са погодака у "лансирање нос" и већина моста је остало без роадбед и рибандс. Мост је стављен на ваљке и једноставно је гурнуо преко јаз, користећи људством или камион или праћене возило, у ком тренутку у Ролер је уклоњена (уз помоћ дизалице) и рибандс и роадбед инсталиран, заједно са било који додатни панели и трансомс, то може бити потребно.

Током другог светског рата, понтонски мост делове створени од стране предузећа са претходног искуства ове врсте инжењеринга. Иако су делови су била једноставна, морали су да буду прецизно произведени ако су били међусобно уклапају исправно, тако састављене су у тесту мост у фабрици да се побрине за ово. Учинити ефикасно, недавно произведене делова би непрекидно додати тест моста, док истовремено крај моста тест је непрекидно расформирана и делове послао на крајњим корисницима.


Понтонски мост

Понтонски мост преко реке Меуртхе, Француска

Предак

Трас мост

У сродству

Календер Хамилтон мост

Потомак

Мабеy логистичку подршку мост, средњи греду мост

Носи

Останите у колони друмска возила, возила за Раил

Обухвати опсег

Кратка

Материјал

Дрвета и челика

Покретна

не

Дизајн напор

Ниско

Фалсеwорк потребне

Нико није

Понтонски мост инОнтарио, Канада

Понтонски мост преко беле Нила, Дћуба, Соутх Судан

Понтонски мост преко Wади ел Куф, Либије,
са моста секције искоришћен за изградњу који подржава

Календер Хамилтон моста, 4 Волтон мост


Модерна Баилеy мостова

Баилеy мостови се редовно користе у целом свету у 21. Неке изузетне примере спадају:

1 . најдужа Баилеy моста стављен у службу у октобру 1975. Овај 788 м (2,585 фт), две траке моста зауставили Дерwент Хобарта, Аустралије. Отворен је око годину дана након катастрофе у Тасман мост уништен једини река прелаз и ефикасно подељени град на два дела. Понтонски мост је био у употреби док се обнова Тасман мост је довршен у 8 октобра 1977.

2 .А понтонски мост између Суру река и Драс река у Ладакхи, у Индији је највиши мост на свету на надморској висини од 5,602 м (18,379 фт) изнад нивоа мора. Направљена је 1982 године од стране војске Индијанац. [15]

3 . у ауту средином 1950-тих трка коло Липа Роцк Парк у Лакевилле, Цоннецтицут купили рат-вишак понтонски мост тако возила могла унесите/излазне терен и паддоцк делова стази док расе су се одвијали. Мост је у непрекидну услугу од, и био пресељен на нову, уздигнути пилинга у пролеће 2008. Стази сматра да је ово можда је једини преостали из WWИИ доба понтонски мост у редовне дневне јавни сервис у Америци.

4 . на пешачки мост "под-изградња" на стадиону Јаwахарлал Нехру (Делхи), један од главних олимпијских објеката за 2010 игре Комонвелта, скупљени неколико недеља уочи свечаног отварања, ранивши 27 људи. Влада Делхи затражила Индијанац војску за изградњу понтонски мост га замијенити. 3 пук инжењер од индијског армијски корпус инжењера је завршио посао за равно 4 дана и само мали део оригиналног трошка.

5 Медли мост (Оxфорд, Енглеска) је понтонски мост који је подигнут 1946 и протеже до реке Темзе забити Порт ливади, и данас је и даље у употреби (2014)


Hot Tags: челик мост, Кина, произвођача, добављача, фабрика, ниској цени, најбоље, производи
Сродни производи
Feedback